Ecem sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 15:03

1 yıl önce Fakir Innovator X Plus 7289 cihazını aldım. Aldığımda parçaların garanti kapsamında olduğu ve sorun yaşandığında direkt çözümleneceği söylendi. Ben aynı zamanda Dyson çalışanıyım, süpürge ile ilgili bilinmesi gerekenlerden çok fazlasını biliyorum. Cihazı açtığımızda hatalı, ayıplı bir üründü. 'Cihaz yok' dediler. Bir ay bekledim ve eşim hediye almıştı bana; cihazı resmen kullanmadan servis işlemi gördü. Her neyse, şu an başlığından hazne kapağına kadar her şey kırıldı. Düşme vs. olmadan boru bağlantısındaki tırnak kırıldı ve siz buna kullanıcı hatası diyemezsiniz. Haklarımı sonuna kadar savunacağım. Bu kadar mağdur olacağımı asla tahmin etmezdim. Markanıza yakışmıyor. Üretiminizin arkasında durun, garanti neden var?

22 Kasım 2023 15:30 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Selvican sonuçtan hiç memnun değil

22 Nisan 2024 13:40

13 Ocak 2024 15:55
Fakir Kablosun Süpürge Sorunları
İrem sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2024 14:15
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Kısa Sürede Parçalanan Süpürgeye İlgi Yok, Değişim İstiyorum

14 Eylül 2025 12:18