Efsane sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2023 15:47

22.03.2023 tarihinde dr.com.tr den W137674523 Sipariş kodlu Fakir Dynamic Comfort Kişisel Blender siparişi verdim. Ürünün kendi kutusu D&R'a ait bir kutu içine konmuş şekilde teslim edildi. Eve gelip D&R kutusunu açtığımda ürünün kendi kutusunun hasarlı olduğunu gördüm. Daha sonra ürünü kutusundan çıkardım ve bıçak kısımında kurumuş gıda artıkları olduğu dikkatimi çekti. Daha sonra fişe takıp çalıştırmak istediğimde ürün çalışmadı. D&R müşteri ilişkilerini konu ile ilgili bilgilendirdiğimde bana ürünü Fakir yetkili servisine götürmemi ancak onlar iade onayı verirlerse iade alabileceklerini iletti. Ben bozuk bir ürüne para vermiş bir kişi olarak bir de bunu D&R ve Fakir'e ispat etmek durumunda bırakıldım. Hem para ver hem bozuk çıksın hem yetkili servis bul oraya kadar götür bekle oradan bilgi gelsin geri al sonra onaylanırsa D&R 'a geri kargola. Böyle saçma bir prosedürden dolayı itiraz ettiğimde de cevap olarak Fakir firmasıyla anlaşmamız böyle yapabileceğimiz bir şey yok biz sadece aracıyız. Kendiniz konuyu Fakirle çözüp sonra bize iade edeceksiniz oldu. Peki ben de o zaman soruyorum siz bu işten para kazanan D&R olarak aradan çekilip beni marka ile niye mücadele içinde bırakıyorsunuz?  Ben Fakir makir tanımam ürünü sizden aldım. Ne davanız varsa siz kendiniz Fakir'le halledin. Ben niye hem mağdur oluyorum hem de saçma sapan bir sürü işle uğraşıyorum?  Saatlerce telefon görüşmesi yapıp bir noktaya varamadığımdan sonunda Fakir'in kendi sitesinde yetkili servis olarak belirttiği Albayrak elektrikli ev aletleri isimli servise ürünü teslim ettim. Firma yetkilisi ürünü fişe takıp çalışmadığını teyit ettikten sonra ürünü merkeze göndereceğini ve daha sonra oradan gelen belge ile beraber ürünün iadesini gerçekleştirebileceğimi söyledi. 3. Günün sonunda gerekli belgeyi ve hasarlı ürünü almaya gittiğimde hoop ürün tamir olmuş ve çalışır şekilde karşıma çıktı ve yetkili servisten parça değişimi yapıldığını ve iadeye gerek görmediklerinin bilgisini aldım. Tabii ki sonrası sinir harbi... Ben yeni aldığım sıfır ürünün tamir görmesini neden isteyeyim Allah aşkına. Yeni araba alıp motorunun bozuk olduğunu ve tamir edip size geri vermeye çalıştıklarını bir düşünün. Yani ben parayı sıfır çalışan ürün için verdim karşılığında aldığım kullanılmış ve çalışmayan tamir görmüş ikinci el ürün. İstesem onu yarı fiyatına spotçudan alırdım. Size niye para vereyim?
Konuya düzgün bir çözüm istiyorum!

28 Mart 2023 16:00 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Hülya

Ürünün aynısını alacağım için yorumlara bakarken gördüm de bilgi vermek istedim, aynı ürün amazonda da satılıyor, keşke önce Amazon'a baksaydınız, Amazon ilk 1 ay koşulsuz iade alıyor, diğer satıcılardan daha pahalı bile olsa amazondan almak en doğrusu elektronik ürünleri, gerçi bu üründe çok şikayet var alınmaz ama neyse :(

Sevil sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 22:57
Fakir Smoothie Makinesi Hayal Kırıklığı
Yasemin sonuçtan memnun değil

Fakir Ev Aletleri Blenderda Yanık Kokusu Ve Dumanla Birlikte Sıvı Akıtma Sorunu Yaşıyorum

04 Ağustos 21:02
Fakir Ev Aletleri Kategorileri