Müşteri Hizmetlerinde Şok Edici Tavır Ve İletişim Sorunu

24 Ekim 2024 13:14

Eylül Alyans dan 17.10.2024 tarihinde bir sipariş verdim. 24.10.2024 de Siparişim hala kargo hazırlanıyor olarak görününce WhatsApp destek hatlarından yazdım. Hızlıca geri dönüş yaptılar oradan yazdıkları eğitici bilgiler yetmedi bir arayıp bir dövmedikleri kaldı. Buyurun diye açtım siz buyurun sorun ne eğitici bilgi falan yazmışsınız diyor müşteriniz ile konuştuğunuzu farkında mısınız arayıp bir de hesap soruyorsunuz inanamıyorum dedim inanın diyor. Haksız bile olsam bir müşteri ile bu şekilde konuşulmaz. Hepimiz hizmet sektöründe çalışıyoruz. Herkesin bir usulü bir işleyişi var ama bir işletmenin tavrı bu olamaz. Ürünümü göndermeyecekmiş para iademi yapacakmış. Keşke sipariş vermeden buradaki yorumları dikkate alsaydım. Anlaşılan ürünümüzün peşine düşüp soru da soramayacağız. Çok ayıp

25 Ekim 2024 13:51 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhabalar verdiğiniz yazdığınız doğru bilgiler üzerine teşekkür ederiz. İyi günler

31 Ekim 2024 13:39

Eylül
Eylül

Merhabalar verdiğiniz yazdığınız doğru bilgiler üzerine teşekkür ederiz. Nezaket kuralları içerisinde cevap verildi sizin alaycı cevabınızdan dolayı ücretli dahi olsa müşterimiz olmayacağınız kanaatine varıldı ücret iadeniz yapılacaktır. Haksızsanız haksız olduğunuz gibi cevap alırsınız en azından patronlarımız bizleri sizler gibilerine ezdirmiyor kendilerine teşekkür ediyoruz. İyi günler

21 Şubat 2024 20:27
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Tesbihevim Para İadesi Yapılmıyor

20 Ekim 2023 20:16