Exxen'de Eski Sezonlar Açılmıyor

25 Eylül
Semanur'un Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederim”

8-9 gün önce Exxen aboneliği yaptım Gibi'nin sadece yeni sezonu açılıyordu eskiler açılmıyor. Şimdi de Konuşanlar'ın eski sezonlarını açamıyorum. Sadece son sezonlar açılıyor. O kadar ücret ödüyoruz böyle bir hata nasıl olabilir? Zaten çok az program var en sevdiğim şeyleri tekrar tekrar izlemek istiyorum izin vermiyor

Exxen Şikayetvar üye markasıdır
25 Eylül 20:29

Teşekkür ederim

Exxen Logo
25 Eylül 20:29

Sayın Semanur E. ; 25.09.2023 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

Exxen Bilgilendirme Yapılmadan Ücret Artışı

Tanju
1 gün önce
"Aslında sorunum yapılan ücret artışı da değildi. Geçen sürede öncelikle Manchester Galatasaray maçında oluşan sorunda tarafıma SMS ya da mail ile bilgi verilmemiş ve yayını hiç para ödemeyen insan ile aynı şekilde ve şartlarda ayrıca maalesef 35 dakika sonunda izlemeye başlamıştım. Bu seferde yine tarafıma bilgi verilmeden (SMS ya da mail) yapılan ücret artışının oluşturduğu genel bir iletişim sorunuydu. Bunu arayan müşteri temsilcisi Yusuf beye anlatmaya çalıştım ama sorunu abonelik iptali ile çözümleme ve ücret iadesi şeklinde çözümledi. Yinede hızlı ve yanlış bile olsa kesin çözüm için teşekkür ederim."

Exxen Kartımdan Habersiz Para Çekmesi

Ayşegül
4 gün önce

Adım para ödülü olarak iki aylık Exxen üyeliği ücretsiz aldım. İki ay ücretsiz kullandıktan sonra, uygulama üyeliğimi iptal etmek istememe rağmen, uyg...

Exxen Üyelik Ve Bağlantı Sorunları

Harun
5 gün önce

8 Kasım 2023 tarihinde maçtan bir saat önce Bayern - Galatasaray maçını izleyebilmek için Exxen'in sitesine girip üye olmak istedim. Zaten daha önceden pasif üyeliğim vardı ve ödeme bilgilerini girip üyeliğimi aktif hale getirmek istiyordum. Ödeme bilgilerimi yazıp devam etmek istediğimde işlem tama...

0 Yorum

Exxen Şikayetvar üye markasıdır