Hilal sonuçtan çok memnun

Exxen Hesabımdan İzinsiz Para Çekilmesi

05 Mayıs 2024 10:10
Hilal'ın Teşekkür Mesajı
“Sorunum kısa sürede giderildi ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.”

Bugün sabah hesabımdan bilgim ve iznim dışında, herhangi bir ürün ya da hizmet karşılığı olmaksızın 160 TL çekilmiştir. İşlem, www.exxen.com tarafından yapılmış olarak görünmektedir. Bu işlemin varlığından haberim yoktur ve çekilen miktarın iadesini talep etmekteyim. Gerekli adli süreci başlatacağımı ve ilgili tüm resmi kurumlara şikayetimi bildireceğimi belirtmek isterim. Zararımın telafi edilmesini önemle ve bir an önce yerine getirilmesini istiyorum. Yasal süreci de başlatacağım.

05 Mayıs 2024 10:10 (Şikayetten 1 dakika sonra)
05 Mayıs 2024 10:14

Sayın Hilal C. ; 05.05.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi

05 Mayıs 2024 10:42

İletişime geçildi ancak sorunum henüz çözülmedi sorunum çözülüp bilgim ve iznim dışında çekilen ücretim iade edildiğinde yeniden değerlendireceğim. Umarım en kısa sürede çözülür adliyelerde uğraşmak zorunda kalmayız.

07 Mayıs 2024 14:51

Sayın Hilal C. ; 07.05.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır. Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz. Exxen Memnuniyet Ekibi

07 Mayıs 2024 14:56

Sorunum kısa sürede giderildi ilgilerinden dolayı teşekkürlerimi iletiyorum.

Şeyma

"Teşekkürler."
Fatoş sonuçtan çok memnun

Fatoş
06 Eylül 2024 12:33
"Sorunun ne olduyu anlaşılamadı ama Exxen yardımcı oldu iade ettiler Teşekkür ederim allakanıza."
Polat sonuçtan memnun

Polat