Senay sonuçtan çok memnun

Evo Yapı Mimarlık & Mühendislik Kalite Güven Sıfır

04 Eylül 2024 12:36

Çelik ev yaptırdık 2 katlı Muğla Datça'da evi 2 senede teslim edemediler ve yaptıkları ev dökülüyor zeminden çöküyor malzeme kalite işçilik sıfır güven sıfır. Ödemenin tamamını yaptık fakat ev yarım yamalak. Yazacak çok şey var şu an mahkemeliğiz.

Yorumlar (5)

Evo

Her türlü hakkınızı aramakta özgürsünüz ki bundan dır sizin bu şekilde ithamlarınız için bilirkişiler var. Bilirkişi raporunu aldık, gerekli çalışmalar başlatıldı mahkeme karşısında mücadelemiz devam edecek. Sözleşme bedelinin % 1 lik kısmının kaldığını söylüyorsunuz yaptığınız yorumlar etik değil. Biz sizden durup durduğumuz yerde bir şeyler talep etmiyoruz, olması gereken neyse hesaplanıp tarafınıza bildiriliyor. Eğer ki bizim tarafımızdan yapılması gereken bir durum söz konusuysa gerekli fedakarlığı da fazlasıyla yapıyoruz. 2 Yıl önce teslim edilen sözleşme bedelinin tamamını bile henüz alamadık. Evler kurulmadan önce statik ve mimari çalışmaların tamamı yapılır ve hatta size sunulur siz beğenip onayladıktan sonra evler yapılmaya başlar. Suçu kalkıp da bizim üzerimize yıkmanın bir anlamı yok, ev yaptırdığınız konumun gayet farkındasınız siz de hatta bunu niteleyebilecek konuşmalar, yazışmalar da var elimizde. Temelinizin beton yapılmamasının sebebini siz de biz de çok iyi biliyoruz. İyi günler dilerim.

Senay

Bahsi gecen anahtar teslimini yaptık dediğiniz evdeki eksikler mutfak dolaplarının kapaklarını dahi farklı farklı taktınız yaptığınız ev tamamen su alıyor izalasyon sıfır 75 iş günü içerisinde teslim edeceğiniz evi iç yapımında seçtiğimiz ürünler getirdiğiniz ürünler yüzde 45 yanlış ve dalga geçer gibi 1 sene oldu hangi ürünleri seçtiğinizi unuttuk dediniz söz konusu evraklarla ilerlemek ise buyurun yaptığınız evi gelip kendi gözlerinizle görmeni rica ederim.

Senay

Keşke cep telefonlarınızı aradığımızda da bu kadar çabuk cevap verseniz. Çabugu geçtim keşke cevap verseniz.

Evo

Öncelikle mimarlık mühendislik ofisi olarak ödemenin tamamını almadığımızı dekontlarla kanıtlayıp her türlü adli makamda ıspatlayabiliriz. Ayrıca söz konusu evin yapımı bitmiş olup, aradan 2 yıl geçtikten sonra Muğla Datça bölgesinde yüksek yağış almasından dolayı zemin erozyona uğrayıp tarafımızca gerekli çalışmaları yapılmış olup, yapılması gereken ekstra işlerin tamamında ev sahibi tarafından hiçbir ödeme yapılmadığı ve yapılmayacağı taahhüt edilmiştir. Vicdani ve ahlaki değerleri ön planda tutarak mağdur edildiğini düşündüğü kişilerle hukuk mücadelemiz devam etmektedir.

Senay

Evet hiç şaşırtmayan bir geri dönüş sözleşmede yazan anahtar teslim fiyatın sadece yüzde 1 ini ödemedik çünkü 75 iş gününde teslim edilecek evi iki senedir teslim etmedi anahtarı fayansların altından alarak eve girdik evle alakalı 100 tane eksik sayabilirim. Son olarak da işin başından beri iki katı bu platform taşımaz dememize rağmen 40/60 profil demirlerin üzerine iki katlı ev yaptılar tüm statikleri hesapladık biz 50 yıldır bu işi yapıyoruz bir sorun olursa işimixin arkasındayız diye vaatler verdiler şimdi de yaptıkları hatayı toprağın yumaşıklıgına bağlayıp işi düzeltmek için ekstra para istiyor uzun lafın kısası güven kalite işçilik 000 ( dekontları sözlrşmeyle birlikte mahkemede çıkarırsınız)

Dalaman Çelik Yapı Havuzu Su Kaçırıyor

29 Eylül 2023 18:34
Dalaman Çelik Yapı Havuzu Su Kaçırıyor

Dalaman Çelik Yapı Evi Su Kaçırıyor

03 Ekim 2023 09:26
Fırat sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 14:01