Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

Evkur'dan Aldığım Samsung Klima Teslim Edilmedi

Kadriye
02 Ağustos 2024 14:06

Evkur'dan Samsung klima aldım. Ürünüm için 5 gün içerisinde gelinir dendi fakat ürünüm gelmedi. Sürekli süreç uzatılıyor. Kesinlikle müşteri memnuniyeti yok. Bu kadar uzun süreç nedir anlamıyorum. Müşteri ile kesinlikle yardımcı olmuyorlar. Klima için 5 gün içerisinde gelecek dedikleri için almıştım.

22 Ağustos 2024 14:13

Evkur'dan klima aldım. Yaklaşık bir ay oldu. Sürekli müşteri hizmetlerini aramama rağmen. Sürekli bir oyalama yardımcı olunmuyor kesinlikle. Balıkesir şubesi ile görüşmeye gitmiştim. Bana söyledikleri şu ki. İşte bir kodlama hatası olduğu söylendi onu düzeltmemiz gerektiği sözden değil ilk sözleşmenin iptal edildi ikinci bir sözleşme yapıldı. Daha sonra bir bekleme sürecine girdim. Bugün klimam kuruldu fakat eski bir model Klima kurulmuştu benim aldım bir model Klima değildi. Yani bunu fark etmesem yani eski klima fiyatından yeni Klimayı bana ödeteceklerdi ve bunu bile isteği yapılmış bir sistem olduğunu düşünüyorum çünkü. Genel müdürleri ile görüştüğüm zaman Elimizde bu ürün yok hani bu ürünle ödemeyi sağlarsınız Ben de Bu ürünün satışı bitti vesaireden de ellerinde olmayan bir ürünü satmaya çalışıyorlar yeni model klima üzerinden eski klima ödeteceklerdi. Eski klima olduklarını göre göre bile bile bile isteği yeni onun üstü bir segmenti falan deyip de yanıltmaya çalışıyorlar kesinlikle hani Ona rağmen bir müşteri yanıltma müşteriyi suçlamaya giriyor kodlama hatasını bile isteği değiştirip de eski model Klima göndermek. Bir firma CİMER olsun tüketici hakların olsun lütfen herkes şikayet etsin Kaymakamlığa gidip şikayet etsinler telefonu üzerinden şikayet edilmiyor. Müşteriye mağduriyetinden kaçılmayan bir firma.

17 Ağustos 2024 14:24

Evkur'dan Samsung klima aldım ürün için 5 iş günü içerisinde gelir dendi gelmedi her gün aradım Evkur'u fakat Bir çözüm sunulmuyor elimizde yok deniyor fakat benden sonra ürünü alanların ürünü geldi benim ki gelmedi Bu ayin 16 şubesi ile görüşmeye gittim kodlama hatası yapıldığı söyledi o kadar müşteri hizmetleri ile görüştüm hiçbir şey söylenmedi bu kadar sorumsuzluk olmaz ellerinde olmayan ürünü satıp tedarik edemiyorlar bu da bir suçtur müşteri olarak hiç memnun kalmadım bu nasıl bir sorumsuzluk tekrardan sözleşme yapıldı gitmesem fark edilmeyecek müşteri temsilcisi hiçbir şey bilmiyor mağduriyetimi dahi gideremediler

17 Ağustos 2024 14:23

Evkur'dan Samsung klima aldım. Ürün için 5 iş günü içerisinde gelir dendi, gelmedi. Her gün Evkur'u aradım fakat bir çözüm sunulmadı. Elimizde yok deniyor fakat benden sonra ürünü alanların ürünü geldi, benimki gelmedi. Bu ayın 16'sında şubesi ile görüşmeye gittim, kodlama hatası yapıldığı söylendi. O kadar müşteri hizmetleri ile görüştüm, hiçbir şey söylenmedi. Ellerinde olmayan ürünü satıp tedarik edemiyorlar, bu da bir suçtur. Müşteri olarak hiç memnun kalmadım. Tekrardan sözleşme yapıldı. Gitmesem fark edilmeyecek. Müşteri temsilcisi hiçbir şey bilmiyor, mağduriyetimi dahi gideremediler. Kesinlikle bir denetim vs. Şart. Evkur'a lütfen Evkur'u şikayet edin.

14 Ağustos 2024 15:36

Evkur'dan klima aldım ilk bana dedikleri ürün 5 iş günü içerisinde gelir dendi fakat ürün gelmedi 2 atıldı yine gelen olmadı 10 atılar yine gelen yok şimdi 17 atılar bu nasıl bir sorumsuzluk müşteri temsilcisiyle görüştüğüm zaman sırasına göre gelir dendi fakat benden sonra bu ürünü alanlar oldu onların ki geldi bunu bellirtmeme rağmen kesinlikle 17 nereden bileceğim geleceğini hafta içi gelmez mi diyorum şu an bir şey gözükmüyor kesinlikle tavsiye etmem müşteri temsilcileri kaba bilgisiz sürekli aynı şeyi tekrar edip duruyorlar 2 10 gelmeyen ürün 17 geleceğini nereden bileceğim taksit yaklaştı kurulumu yapılmayan bir ürünü iptal ederim bir sorun çıktımı süreci uzayacak teslimatı dahi yapamayan bir yer satasıya kadar satılarmı tamam naparsan yap ödemesi geldi ürün yok ürün kurulmadan kesinlikle bir ödeme yapmam aksi durumlar için uğraşamam ( bir de Samsung klima kurulumu için gelenler elektrik kurulumu için 1000 TL para istiyor hani kurulumu içinde deniyordu bu nasıl bir bilgisizlik

14 Ağustos 2024 12:43

Evkur'dan klima aldım ilk bana dedikleri ürün 5 iş günü içerisinde gelir dendi fakat ürün gelmedi 2 atıldı yine gelen olmadı 10 atılar yine gelen yok şimdi 17 atılar bu nasıl bir sorumsuzluk müşteri temsilcisiyle görüştüğüm zaman sırasına göre gelir dendi fakat benden sonra bu ürünü alanlar oldu onların ki geldi bunu bellirtmeme rağmen kesinlikle 17 nereden bileceğim geleceğini hafta içi gelmez mi diyorum şu an bir şey gözükmüyor  müşteri temsilcileri kaba bilgisiz sürekli aynı şeyi tekrar edip duruyorlar 2 10 gelmeyen ürün 17 geleceğini nereden bileceğim taksit yaklaştı kurulumu yapılmayan bir ürünü iptal ederim bir sorun çıktımı süreci uzayacak teslimatı dahi yapamayan bir yer satasıya kadar satılarmı tamam naparsan yap ödemesi geldi ürün yok ürün kurulmadan kesinlikle bir ödeme yapmam aksi durumlar için uğraşamam ( bir de Samsung klima kurulumu için gelenler elektrik kurulumu için 1000 TL para istiyor hani kurulumu içinde deniyordu bu nasıl bir bilgisizlik müşteri memeun edeceksin

14 Ağustos 2024 12:43

Evkur'dan klima aldım ilk bana dedikleri ürün 5 iş günü içerisinde gelir dendi fakat ürün gelmedi 2 atıldı yine gelen olmadı 10 atılar yine gelen yok şimdi 17 atılar bu nasıl bir sorumsuzluk müşteri temsilcisiyle görüştüğüm zaman sırasına göre gelir dendi fakat benden sonra bu ürünü alanlar oldu onların ki geldi bunu bellirtmeme rağmen kesinlikle 17 nereden bileceğim geleceğini hafta içi gelmez mi diyorum şu an bir şey gözükmüyor müşteri temsilcileri kaba bilgisiz sürekli aynı şeyi tekrar edip duruyorlar 2 10 gelmeyen ürün 17 geleceğini nereden bileceğim taksit yaklaştı kurulumu yapılmayan bir ürünü iptal ederim bir sorun çıktımı süreci uzayacak teslimatı dahi yapamayan bir yer satasıya kadar satılarmı tamam naparsan yap ödemesi geldi ürün yok ürün kurulmadan kesinlikle bir ödeme yapmam aksi durumlar için uğraşamam ( bir de Samsung klima kurulumu için gelenler elektrik kurulumu için 1000 TL para istiyor hani kurulumu içinde deniyordu bu nasıl bir bilgisizlik müşteri memeun edeceksin ki müşteri gelecek buradan yazıyorum

10 Ağustos 2024 16:15

Evkur'dan Samsung klima aldım toplam 17 gün oldu alalı ürün hala ellimde değil alırken 5 günde gelir dedendi ama yok bugün yine aradım bir dahaki haftaya atılar kesinlikle müşteri memnuniyet yok bana denen 5 gün içerisinde ürün gelir dendi ayın 10 gelecek dendi ama yok şimdi bir dahaki haftaya attılar kesinlikle bir daha Evkur'dan bir şey almam yardımcı olunmuyir hep oyalama çözüm yok

09 Ağustos 2024 10:38

Evkur'dan alışveriş yaptım fakat bana evim için 18 klima uygun dediler iade etmek istiyorum ürünümü beni bu şekilde yanlış yönlendirme yaptılar evin içi bir anda soğuyor kesinlikle üründen memnun kalmadım Evkur kesinlikle müşteri memnuniyet yok ürünü veriyimde ne olursa olsun

02 Ağustos 2024 14:07 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, konu ile ilgili olarak dilek, şikayet ve taleplerinizi bizimle paylaşabilirsiniz. 6698 Sayılı KVK kanunu kapsamında kişisel verilerinizin bu mecralardan paylaşılmasının yasal müeyyideleri söz konusu olduğundan buradan yardımcı olamıyoruz. İlginiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz.

Turhan sonuçtan hiç memnun değil

Turhan
29 Ağustos 2024 18:27
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Satın Alınan Klimanın Montajı İçin Uzun Süre Bekletildik

Ömer
04 Ağustos 21:17
Satın Alınan Klimanın Montajı İçin Uzun Süre Bekletildik

Teslim Edilmeyen Klima İçin Çözüm Sunulmuyor, Mağdur Ediliyorum

Melda
27 Ağustos 22:22
Yakupcan sonuçtan hiç memnun değil

Yakupcan
22 Temmuz 2024 14:25
Evkur'dan Aldığım Klima Teslimatında Yaşanan Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Şikayeti

Onur
28 Temmuz 2024 11:54