Levent sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2023 13:28

22.11.2022 tarihinde evimin önünde aracımın kapısı hasar gördü. Kasko şirketimi arayarak durumu bildirdim. Aydın/Didim/Akbük mahallesinde ikamet etmekteyim. Sigorta şirketine aracımı hangi servise götürebileceğimi sordum ve bana en yakın Bodrum'daki Lena Otomotiv yetkili servisine götürebileceğim söylendi. 80 km yolu katederek aracı yetkili servise evraklarıyla birlikte bıraktım. Bir gün sonra Eureko Sigorta şirketinden arayarak, aracımın sigorta poliçesinde yetkili servis anlaşması olmadığını ve aracımı anlaşmalı özel servis olan RS Servis Fethiye'ye götürmem gerektiğini belirttiler. Fethiye'nin bana 300 km mesafede olduğunu ve nasıl götüreceğimi sorduğumda, aracımı çekiciyle RS Servis Fethiye'ye götürdüler. Bir hafta sonra minibüslerle zorlukla gidip aracımı aldım. Yolda gelirken aracımın kapısından rüzgar sesi girmeye başladı. Kapıdan tıkırtı sesleri geliyordu. Evimin önünde sağlam olan kapı kulpunu kırıp yapıştırmışlar. Ertesi gün Eureko Sigorta'yı arayarak durumu anlattım ve tekrar götürmem gerektiğini söylediler. Ben ise aracımı artık bu servise götürmek istemedim ve bir sene sonra İstanbul'da kendi kaportacıma götürdüm. Aracımın kapısına çıkma bir kapı takıldığını, lastik fitilinin ve menteşenin değişmediğini, kapı ayarının yapılmadığını öğrendim. RS Servis'te bunların yapıldığı söylenmişti. 5000 TL harcayarak aracımın kapı menteşesi ve kapı kulpu ayarını yaptırdım. 5 yıldır Eureko Sigorta'dan hem kasko hem trafik sigortamı yaptırıyordum. Her sene sigorta yenileme zamanı geldiğinde beni arayıp 'Sigortanız bitmiş, yenileyeyim mi?' diye soruyorlardı. Sigorta poliçesinde hangi maddelerin olduğunu hiç sormamıştım, çünkü güveniyordum. Hayatımda ilk kez lazım olduğunda ise mağdur oldum.

Fevzi sonuçtan hiç memnun değil

09 Kasım 2023 11:51

25 Ağustos 2023 20:54

Eureko Sigorta Hizmet Noktası Mağduriyetleri

08 Mart 2024 00:14
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

27 Mayıs 2024 07:28
Eureko Sigorta (kasko) Mağduriyeti, Dosya Hasar No:24430349