Etsy.com Etsy Banka Bilgileri Düzeltme

Etsy.com Etsy Banka Bilgileri Düzeltme
Canberk
28 Şubat 2023 12:34

Merhabalar, Etsy de mağaza açtım fakat banka bilgilerimde bir sorun var. Payment Settings, Etsy Payment altında Bank Details kısmında banka hesabımda Soyadım bir harfi yanlış yazıyor ama bunu değiştiremiyorum. Etsy yazdım ama dönüş alamadım. Ne yapabilirim?

Meltem
Meltem

Benim de aynı sorunum var, ilk siparişimi aldım fakat banka hesabım bu nedenle doğrulanamadığı için siparişimi yollayamıyorum. Çözüm bulabildiniz mi?

Ceren
Ceren

İlk satıştan sonra 15 TL civarı para gönderiyorlar. Para size ulaştı mı diye öğrenmek için gelen miktarı yazmanız için bir buton çıkıyor 3 defa yanlış girdiğinizde bilgileri tekrar giriyorsunuz o zaman düzeltirsiniz. Ufak miktarı gönderdilerse verify your account diye bir buton çıkar oraya 3 defa yanlış miktar yazın

Ahmet
Ahmet

Merhabalar İsminizin yanında aktif bir Edit butonu olması gerekiyordu eğer hesabiniz askıya alındıysa bu edit butonu olmuyor Etsy destek hattı maalesef gereği kadar ilgili değil sürekli mail yollamanızı tavsiye ederim

Kübra
Kübra

Benimde aynı sorun var ama ben banka bilgilerimi güncellemek istiyorum hala olmadı sizi bir çözüm yolu buldunuz mu

Etsy Danışmanlığı İçin Ödeme Yaptım Hizmet Alamadım

23 Aralık 2025 00:08
Safa sonuçtan hiç memnun değil

Ödeme Yapıldı, Kod Gelmedi: Mağaza Açma Süreci Tıkandı

28 Haziran 2025 18:59