Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut Hayvan Hastanesi'nde Duyarsızlık Ve Yanlış Bilgi Mağduriyeti

27 Kasım 2024 21:17

25 Ekim günü sokakta yavru hasta bir kedi buldum. Orada bırakamadım eve getirdim. Ankara Veteriner Genel Müdürlüğünü aradım bu konuda nasıl yardımcı olabileceklerini sordum. Etimesgut Hayvan hastanesine götürün sağlık hizmeti alın sonrasında kedi evimiz var eğer siz sahiplenmezseniz kedi evine bırakılır dedi. 30 Ekim çarşamba günü Etimesgut Hayvan Hastanesine götürdüm. Veteriner beyefendi hiçbir tahlil yapmadan sadece vitamin iğnesi yaparak götürebilirsiniz dedi. Muayene toplamda bir dakika bile sürmedi. Kediyi sokakta bulduğumu köpeklerden kaçamadığını kedi evine bırakmak istediğimi söyledim. Fakat kedi evi hakkında hiçbir şey bilmediklerini fark ettim. Konum verin. Ben kendim kedi evine bırakırım dediğim halde konum bilgim yok dedi. Veteriner Müdürlüğünü aradığımı kendilerinin bu şekilde bilgi verdiklerini söylememe rağmen birbirlerini yalanlar gibi ifadelerde bulundular. Hiçbir şeyden habersiz orada oturdukları o kadar açıktı ki. Sonra orada çalışan bir beyefendi Eryaman'da bir parkta kedi evi var dedi. Bahsettiği yerde gittim. Kedi evi bulamayarak tekrar Etimesgut Hayvan Hastanesine gittim. Neden yanlış bilgi verdiklerini onca zaman yolda mağduriyet yaşadığımı söyledim. Veteriner Bey benimle dakikalarca tartışmaya girdi. Orada kedi evinin olduğunu söyleyerek beni yalan konuşmayla suçladı. Veteriner Hizmetleri Müdürlüğüne götürün bizi dedim, saatlerine bakarak yarım saat var mesaimiz bitiyor dediler. Sonrasında tutanak tutalım kediyi alalım dediler. Tutanağı imzaladım kedinin, kedi evine cuma günü bırakılabileceğini 2 gün orada kalacağını içeride fipli gençlik hastası kedilerin olduğunu bıraktığım kedinin de virüs kapabileceğini söylediler. Hasta kediler için ayrı bir yer yok mu diye sorduğumda hayır yok dediler. Bu durumda kedinin hasta olmasını göze alamadım. Kediye iyileşinceye kadar kendim bakacağımı evde iki tane kedim olduğunu veterinere anlattım. Acil olarak kedinin kısırlaştırma ameliyatının yapılmasını ameliyat sonrasında ve öncesinde bakacağını söyledim. Hemen sıra veremeyeceğini ancak kasım ayı içinde mutlaka ameliyat edeceğini söylemesine rağmen oda oyalama çıktı. Etimesgut Hayvan Hastanesi çalışanları tam bir hayal kırıklığı. Biz bu kadar hayvanlara değer verip işimizi gücümüzü bırakıp vakit ayırarak bu canlara yardım için çırpınırken onların bu kadar duyarsız ve sadece işim bitsin akşam olsun gideyim mantığıyla çalışmaları o kadar üzücü. Bırakın işinizi sevmiyorsanız sevenler yapsın orada insanları oyalayıp başınızdan atıyorsunuz.

profile profile profile

Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Etimesgut Belediyesi Sokak Hayvanları Hastanesi'nde İkamet Gerekçesiyle Tedavi Reddi

20 Ağustos 2025 18:31
Selin sonuçtan hiç memnun değil

11 Şubat 2025 08:00

23 Ekim 2023 10:24