Sevtap sonuçtan hiç memnun değil

Sibel İğci Estetik Ve Güzellik Merkezi Yüz Lazeri

05 Şubat 2024 13:43

Yaklaşık bir sene önce yüz lazerine başladım. 'sizin kıl kökünüz şöyle uygun, böyle olur' gibi ifadelerle ayda üç kez gidiyordum. Ancak bu durumun saçma olduğuna karar verdim ve 2 ayda bir ya da 1,5 ayda bir gitmeye başladım. Zaten her ay lazer için gideceksem neden lazer yaptırayım ki? Gider ağda ile aldırırım. Tüylerimin bitmediğini ve hatta eskisine göre daha çirkin bir görüntüyle çıktığını sürekli belirttim. 'düzenli gelmiyorsunuz' diyerek sorumluluğu bana yüklediler. Ben de her ay gitmeye başladım. Üstelik canım çok yanıyordu. Belki benim acı eşiğim düşüktür ama buna rağmen devam ettim. Sonunda erkek tüyleri gibi kalın tüyler çıkmaya başladı. 'sizin dökülmeyecek, canınız da yanıyor, artık gelmeyin' denildi ve son randevu talebime cevap bile verilmedi. İkinci kez yazarak randevuyu aldım. Siz kimsiniz ki müşteri istemiyorsunuz? İşletme olarak 'before-after' fotoğraflarını iki ayrı telefonla çekiyorlar ve dürüst davranmıyorlar. İşletmedeyken aniden kamerayı yüzünüze dayayıp memnuniyet videosu çektiriyorlar, hayır deme şansı bırakmıyorlar. Bu saygısızca. Bu, s** hanım büyümekteyken yapılan bir şeydi. İkinci şube açılınca işi amatörlere bıraktılar. Maltepe şubesinde 'siz daha gelmeyin' diyerek iğneli lazeri tavsiye edecek kadar amatörler. Ücret iademi talep ediyorum. Yüzümde eskiden olmadığı kadar çok tüy çıktı ve memnun kalmadım. Ayrıca, 'saç çıkarma' hikayesine de inanmıyorum. Hayatınız boyunca oraya ödeyeceğiniz parayla saçınız çıkmaya devam eder sadece.

04 Nisan 2025 11:08

Pia Beauty Parasını Ödediğim Hizmeti Alamıyorum