Esse Life İzmir Esse Life Balçova Şikayet

27 Nisan 2024 12:36

Esse life güzellik merkezi Ata Caddesi Balçova. Asla peşin para ödemeyin. Kesinlikle deneyin, aslında önünden dahi geçmeyin. Eşim ile birlikte tüm vücut için lazer epilasyon hizmeti karşılığı Eylül ayinde peşin ücret ödedim. Karşılığında fatura istememe rağmen sistemlerinin arızalı olduğunu ve bir sonraki sefere vereceklerini belirttiler. Fakat fatura alamadım. Bu konuda malı suçlar ve maliyeye başvurdum. İlk seanstan itibaren verdikleri randevu saatlerine hiç uymadılar. Ya birkaç saat beklettiler, ya da cihazımız arızalandı, suyu bitti sizi haftaya alabiliriz dediler. Bir keresinde vücudum jelli halde arızalan makinelerini tamir etmeye çalıştılar. Olmayınca; kalk 2-3 gün sonra tekrar gel dediler. Ben 5 seansa, eşim 3 seansa girdi. Her seansta farklı bir kişi işlem yaptı. Bir sonraki randevuyu da bazen 5 hafta, bazen 4 hafta, bazen de 3 hafta sonraya verdiler. Ben bu genç kardeşlerimin konuda ehil ve yetişmiş olduklarını düşünmüyorum. Bu konu hakkında da il sağlık müdürlüğüne başvurdum. Her seansta değişen sekreter, yönetim gibi kişilere de sürekli sıkıntıları anlattık ama her seferinde sistemlerinde bir arıza olduğu yalanına başvurdular. Yönetici, sahibi kim ise onunla görüşmek istediğimizi belirtince telefon numarasını veremeyeceklerini söylediler. Şimdi dışı süslü fakat içi asla hijyenik ve temiz olmayan bir dükkan burası, bu konu için de il sağlık müdürlüğüne başvurdum. Tek bir tane epilasyon makineleri var ve sürekli onu kullandıklarından sanırım yeterli olmuyor. Sürekli de yeni makine alacakları yalanını söylüyorlar. A**** isimli şahıs sanırım yetkili gerçi öyle olsaydı telefon ile ulaşabilirdik. Evet "A**** bana bir seansa daha alalım sen bizim abimizsin, bir hata olmuş, (hata değil bilerek yapmama, ehil olamama, yönetememe) buradaki ev çok katlı, yüksek, ben depremden korktuğum için İzmir'de kalamadım burayı boş bıraktım, Antalya'da şube ile uğraştım, telafi edelim, beğenmezsen ücret iadesi ederiz dedi" Peki dedim. Fakat eşimle Nisan başında gittiğimizde yine sekreter dahil herkes değişmişti ve seans için birkaç saat daha beklememiz ya da başka bir gün gelmemiz söylendi. A****'in eşi oradaymış, onun telefonundan A****'e ulaşıp konuyu anlatınca iki güne İzmir'e geleceğini ücret iadesi yapacağını söyledi. Tabi inanmadım ve inşallah yalan söylüyordur dedim. Çünkü konuyu Tüketici Hakem Heyeti ile yasal zemine taşımak istedim. Öyle de oldu.

Doğukan
Doğukan

Merhaba, benzer şekilde Tüketici Hakları'na gittim fakat vergi kimlik numarası olmadığı için sonuç alamadım. Siz erişebildiniz mi? Sonucunuz ne oldu? Teşekkürler.

Esse Life İzmir Esse Life Pişmanlığımız

22 Aralık 2023 22:42
Şahin sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2023 00:08