İsmail sonuçtan hiç memnun değil

09 Ağustos 2023 11:24

Eskişehir deki İstiklal Mah esen sok no22 Odunpazarı /Eskişehir adresteki tel:0222 2300024 (mail: satış @espil.net) espil firmasında 7/07/23 tarihinde şarjlı el süpürgem için 7.2 volt 1300 ma lik 6 adet 1.2 volt tan oluşmuş pil grubu hazırlayıp süpürgeye firma çalışanı tarafından takıldı.

Fakat takılan piller şarj aletinle 3 gün boyunca 72 saat şarj edilmesine rağmen süpürge yi 2-3 dakika civarı çalıştırıyor. (piller şarj tutmuyor) şarj aletim kontrol edildi sorun yok.

Ben bu sorunu firma yetkilisine 1 ay önce iletmeme rağmen çeşitli bahanelerle iletişim kurmaktan kaçınıp müşteriyi sadece oyalıyorlar. Bu firmadan ürün almadan önce çok çok dikkatli olmak gerekiyor, çünkü sattıkları ürünlerinin arkasında durmuyorlar. Müşteriye ve sorunlara karşı aşırı duyarsızlar müşteriyi mağdur ediyorlar.
Bana sıkıntı yaşatıp sorunumu çözmedikleri gibi bir de her telefon ettiğimde telefonla m**** bey size dönecek diyorlar dönen falan yok.
'sayın firma sahipleri müşteri bozuk pili kabullenmek zorunda mıdır? Bu nasıl bir anlayış hangi devirdeyiz'.

15 Ağustos 2023 22:10

Bu Eskişehir deki Espil firmasını şikayet etmekle ne kadar haklı olduğumu gördüm zaten 1ay dan fazla zaman geçti telefon ile oyalayıp durdular ve WhatsApp tan engelleme yaptılar. Espil firması için müşteri hiç umurlarında değil bu kafa ile giderlerse müşteriyi dikkate almazlar ise büyümek değil küçülerek sadece yok olurlar.

29 Ağustos 2023 15:02

Eskişehir deki Espil firması hakkındaki düşüncelerimde zaman geçtikçe ne kadar haklı olduğumu görüyorum çünkü firma işlerine gelmediği için hiç cevap verme gereğini bile duymuyor. Sorun yaşadığınızda mağdur olmamamak için bu firmadan kesinlikle ürün alınmaz.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 23:56
Çankaya Teknik ( Electrolux Nilfisk AEG ) Servisi Çok Kötü
Gökçe sonuçtan hiç memnun değil

29 Aralık 2023 15:29
Bosch Lider Group Isıtma Soğutma Sistemleri
Penbe sonuçtan hiç memnun değil

Peker Soğutma (Silivri) Arzum Firmasının Teknik Sorunlarını Müşteriye Kesiyor

17 Ağustos 2024 00:32
Eda sonuçtan hiç memnun değil

04 Kasım 2023 02:13

iyiurunler.com Müşteri Hizmetlerinde İletişim Sorunu