Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Esme Alışveriş Merkezi Hesaptan Para Çekip İade Etmiyorlar

02 Mayıs 2024 14:18

30.04.2024 tarihinde bu adını bile söylemek istemediğim firmanın online ödeme sisteminden ödeme yaptım. Fakat sürekli ödemeniz gerçekleşmemiştir diye hata verdi. Fakat arka plan da çok güzel hesabımdan 3 kez para çekilmiş. Bunu fark edip aradığımda ne nisan ayı ödemem kalsın diğer 2 ödememi iade edin lütfen dediğimde dalga geçer gibi cevaplar alıyorum. Asla bir muhatap bulamıyorum. Simdi iste asla telefonlarıma ve mesajlarıma cevap verilmiyor. Sisteme girip baktığımda hala nisan ayı ödemem bile gerçekleşmemiş gözüküyor ve 2 gün sonra bana faizle bunu yansıtacaklar. Anlayacağınız 3 aylık parama el konuldu asla geri verilmiyor ve hiçbir şekilde ödeme yapmamışım gibi gösteriyorlar. Hukuk departmanlarına falan hiçbir şekilde ulaşılmıyor zaten. Bu şekilde milletin hesabından para çekerek para kazana bir şirket sanırım. Elimde dekontlarım var ve hukuki yollara başvuracağım. Ve asla bundan sonraki kalan taksitlerimin ödemesini de paramı iade etmeden asla yapmayacağım

13 Mayıs 2024 16:30

Şikayetimle ilgili herhangi bir gelişme olmadı. Hatta gerileme oldu 1 hafta önce bana bankaya iade için başvuru yapıldı denildi. Bugün banka ile görüştüğümde dediğiniz şirket tarafından bir iade talebi olmadığını söylediler. Parayı iade etmemek için sürekli yalan ve oyalama politikası içindeler

Tuğba
Tuğba
13 Mayıs 2024 11:37

Bankaya iaden yapıldı denildi. Fakat 1 hafta oldu bankayı aradım ve şirket tarafından yapılan bir iade hareketi yok dedi. Resmen bu firma tarafından kandırılıyorum.

Ugur
30 Kasım 2023 21:58

Haksız Faiz Uygulaması Ve Yetersiz Bilgilendirme

Özgür
10 Şubat 2025 21:24
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail
10 Mayıs 2024 09:28
Evkur Onayladığı İptalin Ücretini İade Etmiyor!

Yunus
27 Şubat 2024 06:35