Binnaz sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yanlış Renk Ve Kalitesiz Hizmet Nedeniyle Koltuk Takımı İade Sorunu

24 Eylül 2024 21:58

01.09.2024 tarihinde Eskidji Bazaar Haramidere şubesinde yer alan Pakoda adlı mağazadan koltuk takımı aldık. 5000 TL kapora alındı, kalan tutarı teslim olduğunda alacak şekilde sipariş formumuz oluşturuldu. Kasa ve ayaklar için venge rengi olmasını talep ettik ve bizlere o rengin yapılabileceğini, orijinal gibi olacağını ilettiler. Teslim tarihi olarak 1 hafta verdiler ama 14.09.2024 tarihinde geldi. İstediğimiz değişiklik yapılmamıştı. Firma sahibi A*** A**** adlı kişiye ilettik, bize ilgileneceğini, hemen yeni kasa ve ayak siparişi verip en geç 2-3 gün içinde geleceğini iletti fakat gelmedi. Gelene kadar biz sürekli arayıp sorduk. 20.09.2024 tarihinde müsaitsek ertesi gün takmaya geleceklerini ilettiler. 21.09.2024 tarihinde geldiler. Gelen kişiler evde bulunan kasa ve ayakları sökeceklerini, boyamaya götüreceklerini iletince tekrar A*** Bey'i aradığımızda, kusura bakmayın, yenisini getirseydik farklı olurdu, uymazdı tarzı saçma bir şekilde bizi yanılttı. Biz de bu son şansınız, tekrar problem yaşarsak iptal iade edeceğimizi söyledik, tamam dendi. 23.09.2024 tarihinde ürünlerin boyanıp hazır hale geldiğini, evdeysek takacaklarını ilettiler. Biz de gelebilirsiniz dedik. Koltuğu takarlarken ürünlerin ayıplı mal kategorisine girdiğini fark ettik. Ürünlerin bazı yerleri boyanmamış, bazı yerleri farklı renklerde boyanmış, bir tarafı koyu renk, bir tarafı açık renk şeklinde. Bunu görür görmez tekrar A*** Bey'i aradık ve bize dalga geçer gibi arkadaş söksün tekrar boyamaya gitsin o zaman dedi. Biz de bunu kabul etmedik. Koltuklar zaten sök tak sök tak yıprandı. Vida yerlerine vidalar artık girmiyordu, farklı delik açarız yanlarına vs. dendi. İade istedik. İlk olarak sorun çıkarttı fakat sonrasında iade edeceğini iletti ve gelen arkadaşlara koltukları geri almalarını iletti. Gelen kişiler koltukları alıp gittiler. Bizden IBAN istedi, 2 saat sonra arayıp istediğimiz yere şikayet edebileceğimizi, iade etmeyeceğini, bize ilettiği sipariş formunda kapora iade edilmez yazdığını iletti. İstediğinizi yapın dedi. Bu süreçte Eskidji yönetimi ile iletişime geçtik fakat onlar da firma odaklı olarak yeni ayak gelsin takılsın, biz aracıyız, bu sefer bize güvenin tarzı yaklaşımda bulundular. Biz bunu kabul etmeyip iade istedik. Onlar da biz iade yapamıyoruz, Tüketici Hakem Heyeti ile halletmemizi istediler. Firmanın ilettiği form 3 kopyadan oluşmakta, biri satıcı, biri alıcı ve biri de Eskidji'ye gidiyormuş. Bu formun yasal olarak geçerliliği olmadığını bilmelerine rağmen tüketiciyi desteklemiyorlar.

25 Eylül 2024 10:15 (Şikayetten 12 saat sonra)
Binnaz
Binnaz
26 Eylül 2024 22:18

Hiç kimsenin ulaştığı falan yok asla ilgilenmediler

Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:25
Eskidji Bazaar Avcılar'da Mobilya Mağazasından Yaşanan Mağduriyet
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 19:31

01 Mart 2025 18:21
Asya sonuçtan çok memnun

22 Ağustos 2024 12:45
"Gamze hanımın desteği için çok teşekkür ederim. Hemen Eskidji Bazaar yönetiminden aradı ve çok ilgilendi. Sorunumu çözdüğü için çok teşekkür ediyorum"
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yanlış Ve Eksik Teslimat, İade Sorunu Ve Çözüm Bulunamayan Bir Düğün Paketi Deneyimi

04 Haziran 2025 14:32
eskidji-bazaar-yanlis-ve-eksik-teslimat-iade-sorunu-ve-cozum-bulunamayan-bir-dugun-paketi-deneyimi-1.jpg