Emre sonuçtan hiç memnun değil

28 Nisan 2024 16:25

Eskidji Bazaar Avcılar şubesinde bulunan By B**** Mobilyadan İ** A* adlı kişiden 55.000₺ karşılığında 22.10.2023 tarihinde koltuk takımı, yatak odası takımı ve akıllı sehpa satın aldık. Teslimattan 15-20 gün önce bildirmemize istinaden teslim edileceği söylendi. 2 Ocakta ürünlerin hazırlanıp gelmesi için talepte bulunduk. 6 Şubatta sadece mobilya takımını atölyesinden gidip zorla getirtebildik. Eve gelip kurdular ama ayakları eksikti 10 gün sonra ancak ayakları getirip özensizce taktılar. Berjerin bir tanesinin ayağı sallanıyor ve üçlü koltuğun bir tanesi sürekli gıcırdıyor. Bu süre zarfında yatak odası takımı için her gün arayıp sormamıza rağmen her seferinde bugün geliyor deyip günü akşam edip yeminlerle yarın getireceklerini söyleyip durdular. Her akşam eşyaları getiriyoruz diyerek bizi beklenti içinde tutup ayrıca çoğu hafta sonu sırf eşya gelecek diye bütün vaktimizi onlar gelecek diye bekleyerek heba ettik. Psikolojik olarak resmen çöktük. 27.04.2024 tarihinde kalan eşyaları nakliye aracına verip yollamışlar. Gelen sadece şofördü ve ürünleri araçtan indirip ayrıldı. Tüm eşyaları tek başına taşımam da cabası. Eşyalar gardırop haricinde sipariş ettiğimiz ürünlerle alakası olmayan saçma sapan şeyler olarak geldi. Gardırop ayakları ve kulpları yanlış renk, komodinlerin ve şifonyerin ayakları ve kulpları hiç gelmedi. Boy aynası ve akıllı sehpa keza aynı şekilde teslim edilmedi. Yatak baza başlık da yine istediğimiz ürün olmayan çok kötü kalite bir ürün geldi. Yani özetle gram müşteri memnuniyeti anlayışı olmayan esnaflık nedir bilmeyen sadece yalan konuşan iş ahlakı olmayan bir mağaza sahibi tarafından peşin ödeme yaptığımız için paramızla rezil olduk. Yönetimle görüştük onlar da mağaza sahibinden yaka silktiler. Gidip en kötü yerden ürün satın almışsınız üzgünüz dediler. Şikayette bulunduğum mağaza sahibinin alışveriş yaptıktan sonra ürünlerimiz geciktiğinde şikayervar.com'da başka müşterilerin de şikayetlerini gördüm ama maalesef parayı peşin ödemiş olduğumuz için resmen elinde oynatılmış olduk. Uzun süre ürünler gelmediğinde paramızı geri iade et dediysek de nafile. Her defasına hastanedeyim ya da dışarıdayım şimdi geçiyorum alıp geliyoruz vallahi billahi namus şeref sözü deyip işi yarına salladı ve geldiğimiz noktada yaklaşık 4 ayın sonunda eksik ve alakasız ürünler bırakıldı. Şimdi de hiçbir şekilde telefonlara cevap verilmiyor. İnsanları bu denli parasıyla rezil edip alay eden bir ticaret anlayışı olamaz. Gerekli tüm mecralarda hakkımı arayacağım.

29 Nisan 2024 12:48 (Şikayetten 20 saat sonra)
Emre
Emre
01 Mayıs 2024 13:04

Sorunum hiçbir şekilde çözülmüyor. Ürünlerim söylediğim gibi eksik ve çoğusu siparişimle alakası olmayan bir yerlerden ucuza alınıp kapıma getirilmiş eşyalar. Denetim mekanizmanız çok zayıf. Paramızla rezil olduk başka bir şey değil.

Eskidji Bazaar Eskidji Bazar Avcılar Home Design Mağdur Etti!

05 Mart 2024 09:25
Yeter sonuçtan hiç memnun değil

Eskidji Bazaar Yanlış Ve Eksik Teslimat, İade Sorunu Ve Çözüm Bulunamayan Bir Düğün Paketi Deneyimi

04 Haziran 2025 14:32
eskidji-bazaar-yanlis-ve-eksik-teslimat-iade-sorunu-ve-cozum-bulunamayan-bir-dugun-paketi-deneyimi-1.jpg
Hatice sonuçtan hiç memnun değil

01 Eylül 2023 19:31
Merve sonuçtan çok memnun

18 Eylül 2024 21:56
"Eskidji yönetimine teşekkür ederim destekleriyle mağaza kısmi iade yapıp eksik ürünü teslim etti"
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2025 13:18