Eshot 745 Yeni Foça Garajı Şoförlerin Darp Küfür Hakareti Az Kalsın Dayak

17 Temmuz 2024 20:15

16 Temmuz 2024'te Yeni Foça'dan Biçerova'ya gidecek 745 numaralı araç için sıraya girmek için beklemeye başladık, 2 arkadaş. Çünkü 18.45 aracı dolmuştu, biz de ayakta gitmemek için 19.05'i bekledik. Araç geldi, yanaştı. Ben de eşyaları sıraya koydum, aracın o araç olduğuna emin olmak için şoföre sordum. Ters cevaplar vermeye başladı. Sorular ve cevaplar araç içi sesinden duyulabilir. Camdan sordum: '19.05 aracı bu mu? ' Cevap: 'Öndeki araca bin, dolu ve sıraya girmek için bekliyorum.' Cevap: 'Bu araç gitmez, akşama kadar beklersin.' Nezaketle 'Bilgim yok' diyebilirsiniz. Cevap: 'Git başımdan, akşama kadar bir ton insanla uğraştım, seninle uğraşamam.' Bunun gibi cevaplar üzerine şefe gittim. Şefe hangi araç olduğunu sordum, meğer o araçmış. Durumu anlattım, şef lakayıt ve sorumsuz bir şekilde 'Gelen araca bin, o değildir belki.' dedi. Bunu hareketten sorumlu şef diyor. Onun üzerine sıraya koyduğum çantaları almaya gittiğimde yaşlı bir kadın farklı bir aracı tartışan şoföre sordu. Kadına cevap: 'Bekçi miyim ben? ' Olunca ben de kendisini uyarıp tekrar hareket şefliğine gittim. Şef, tanımadığım bir şoför, konuyu bile bilmeyen ve o şoför tarafından tüm garajdaki kişiler içinde Elle darp, göğsüme itekleme, boğazımı sıkma, ağza alınmayacak hakaret, tehdit ve küfür. Şef olayı yatıştırmak yerine 'Git buradan.' diye beni itti. Bunun üzerine Eshot'u aradım, telefonla şikayet oluşturdum. Kanser atlatmış biriyim, yeni huzur bulmaya gittiğim yerden darp edilerek gidiyordum ki bir baktım, kavga ettiğim şoförün arabasına aynı şoförle gitmek zorunda bırakıldım. Başka otobüs varken inince de şoförün tacizi metro istasyonuna geldiğimde sigara içmek için güvenlik kapısında karşımıza geçti. Kafa sallayarak sürekli tahrik etmeye çalıştı. Allah'tan güvenlik vardı, rahattık. Sigara içip içeri geçtik, bu sefer metronun dışından çitli kısmın arkasında Volta atıyordu. Şikayet sonucum; kameraları ve sesleri liyakatli insanlar izlerse görür, duyar. O şef tartışmayı yatıştıracağına olayı alevlendiren iş bilmez, deneyimsiz biri. Şoförler psikolojik teste tabi tutulmalı. Onlarca işsiz var ve istekli. Buradan gelişmeyi yazacağım.

22 Temmuz 2024 11:10

22/07/2024 müşteri hizmetleri 6 gün geçmesine rağmen beni hala aramadı ben aradım gerekçe Eshot da değil Menemen izulas ta dosya bekliyormuş ne kadar sürer belli değilmiş kaldı ki resmi evrak sonucu 3 iş günüdür bu çarşamba yine Foça da yim şoförlerde orada başınıza bir şey gelirse polis i arayın diye cevap veriyorlar sonuçlanana kadar vah ki vah benim başıma bir şey gelirse zaten hastanede olacağım polis i aramaya zaman kalmaz gelişmeleri yine yazacağım

01 Ağustos 2024 13:58

1 Ağustos tarihiyle şikayet cevabim yazmışlar 19 gün sonunda ben kamera kayıtları incelensin istemiştim ona değinilmemiş sadece şoförlerden usulden bir savunma almışlar olay bitti gitti beni eshottan özür için 1 kisi bile aramadı edilen küfür ve yapılan kısmi darp la kaldım bu durumlarda tavsiye CİMER e şikayet edin Çünkü nezaket için bile arayan yetkili yok CİMER e oluşturacağım şimdi de şikayeti bir de memnuniyet anketi sunmuşlar tabii ki -1

Gülsüm
13 Temmuz 2024 13:58

Melis
21 Mayıs 2024 21:01

Aylin
10 Mayıs 2024 16:05
ESHOT Seferihisar Otobüs Şoförünün Çocuklu Bayana Ters Davranması
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Eshot Otobüs Şoförünün Durağa Uymadan Yolcu Almadan Geçmesi

İbrahim