Ersa Saatten Saat Alınmazmış

17 Eylül 2024 12:41

Casio saati Trendyol'dan aldıktan 2 ay sonra pili bitti. Aylar sonra pil değişimi için saatçiye gittim, yeni pil takıldı ancak saatin arızalı olduğunu öğrendim ve Ersa ile iletişime geçerek durumu izah ettim. Saati verdikleri kargo takip numarası ile gönderdim. Bugün aradığımda saatin hazır olduğunu, iletişim numarası olmadığı için arayamadıklarını, pil değişimi için 265 TL ücret çıktığını söylediler. Garantili ürün nasıl olur da 2 ay içinde pili biter? Saatçinin arızalı dediği ürün için. Neymiş, pil bitince saati İstanbul'a servise göndermem gerekiyormuş. Ersa saatten saat alınmazmış, öğrendim.

profile profile
23 Eylül 2024 13:53 (Şikayetten 6 gün sonra)

Ümit
Ümit

Sayın Ersa; Siz TV kumandasının pili bitince servise mi gönderiyorsunuz? Hayır değil mi? Çünkü pil değiştirmek basit bir işlem. Bu durum pili kolay değiştirilemeyen telefonlar için geçerli olmayabilir ancak 4 vida sökerek pili değiştirilebilen saatler için aynı şeyi söyleyemezsiniz. Ben 26 yıldır dbc-1500 saatimin pilini 2 yılda bir değiştiriyorum. Milleti kandı​rma​yın!

Ersa Saat Pil Değişimi İçin Para İstedi! Garantili Olmasına Rağmen!

14 Eylül 2023 11:39
Ersa Saat Pil Değişimi İçin Para İstedi! Garantili Olmasına Rağmen!
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Casio Saatte 10 Yıl Pil Ömrü Vaadi Yerine 2 Yılda Pil Tükenmesi Ve Destek Eksikliği

17 Ekim 2025 23:16
casio-saatte-10-yil-pil-omru-vaadi-yerine-2-yilda-pil-tukenmesi-ve-destek-eksikligi-2.jpg

G-Shock Saatte Sürekli Arıza Ve Yetersiz Teknik Servis

02 Ocak 2025 12:09