Seher sonuçtan hiç memnun değil

Erikli Su Ve Deterjan Kokusu

Erikli Su Ve Deterjan Kokusu
11 Ocak 2023 11:55

Geçen ay Ankara İstanbul yolu City Cross dan almış olduğum 0,5 l 12lik koli aşırı derecede deterjan kokması nedeniyle tamamını dökmek zorunda kalmış marketten kaynaklı olabileceğini düşünerek sözel olarak markete şikayetimi iletmiştim. Fakat aynı sorunla bu ayda Batıkent Gimsa dan almış olduğum 0,5 l 12 lik kolide de aynı sorunla karşılaşmış olmam tesadüf olamayacağı gibi tamamen firmadan kaynaklı olduğunu düşünüyor insan sağlığını ciddi anlamda tehlikeye maruz bırakılan durumun ivedi bir şekilde yetkililer tarafından araştırılması gerektiğini düşünüyorum.

11 Ocak 2023 11:58 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Seher
27 Ocak 2023 10:25

Şikayetimin yayınlanmasından sonra aynı gün markanın müşteri hizmetleri tarafından aranarak konunun takipçisi olacaklarını ismi geçen marketlerle görüştüklerini söylediler. Deterjan kokan suların Ankara bölge sorumluları tarafından alınarak suları analize göndermek istediklerini belirtmeleri üzerine açık adresimi vererek suları alabileceklerini söylememe rağmen şu ana kadar marka yetkileri irtibata geçmemiş olup kafalarda soru işareti bırakmıştır. Erikli Su kullanıcılarına önerim dikkatli olmaları yönünde

27 Ocak 2023 16:03

Değerli Müşterimiz, İletmiş olduğunuz telefon numaranız üzerinden size ulaşamamaktayız. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Deniz

Yüksek ihtimalle Çeşme suyu doldurmuşlardır.

Bilge sonuçtan çok memnun

Delik Damacana Nedeniyle Mutfak Su Bastı

17 Ekim 00:31
"Bu sabah Erikli müşteri hizmetlerinden Z** hanım ile görüştüm kendisi durumla hemen ilgilendi ve yeni damacana ile değişim yapıldı. Hızlı dönüşleri ve güzel iletişimleri için teşekkür ediyorum."
Delik Damacana Nedeniyle Mutfak Su Bastı
delik-damacana-nedeniyle-mutfak-su-basti-1.jpg