Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Erikli Su Dağıtım Aracı Mala Zarar Verme

17 Şubat 2024 09:16

Erikli Su firmasına ait bir araç, park edildikten bir süre sonra hareket ediyor ve binanın giriş kapısına, bahçe kapısına ve korkuluklarına çarparak maddi zarara neden oluyor. Araç şoförü hızla gelip aracı alarak olay yerinden ayrılıyor. Olayın kamera kayıtları mevcut. Erikli müşteri hizmetlerini arayarak durumu bildirdim ve bölge bilgisi verildi, geri dönüş yapılacağı belirtildi. İki hafta geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş olmadı. Tekrar iletişime geçmeme rağmen bir sonuç alamadım. Araç plakası ve kamera görüntüleri elimde bulunmakta. Erikli firması kurumsal bir yapıya sahip olmasına rağmen, verilen zararın telafisi konusunda herhangi bir adım atılmadı. Eğer kısa süre içinde bir dönüş yapılmazsa, kamera görüntüleri ile birlikte gerekli mercilere başvurarak mala zarar verme suçundan yasal işlem başlatacağım.

17 Şubat 2024 09:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

24 Şubat 2024 09:35

Erikli Su dağıtım aracı mala zarar vermesi yoğun bir şekilde arama rağmen sadece müşteri hizmetleri geri dönüş yapıp bölge müdürlüğüne bildirim yaptık sizi arayıp mağduruyetiniz için yardımcı olacaklarını söylediler fakat aracı kullanan şoför iki kez arayıp iki gün içerisinde halledeceğiz denmesine rağmen 20gun süre geçti henüz hiçbir şey yapılmadı Erikli firmasından hiçbir şekilde yetkili kişi ile muhatap olamadık 05.02.2024 tarihinde Erikli Su aracı park edip gitmiş ve araç belli bir süre sonra kaymaya başladı bahçe korkulukları ve ve bahçe kapısına çarparak durabildi içinde kimse yok araç şoförü koşarak gelip aracı çalıştırıp hiçbir şey olmamış gibi gidiyor elimizde kamera görüntüleri var sözde erekli firması tarafından hiçbir şekilde sorumlu kişilere ulaşamıyoruz gereğinin yapılmasını zarar verilen yerin yenilenmesini talebinde bulundum zararın en kısa sürede yapılmaması halinde elimizde bulunan kamera görüntüleri ile birlikte gerekli yerlere başvuru yapılıp mala zarar verme suçundan firma hakkında mala zarar verme sucundan işlem başlatılacaktır bunda sonra Erikli firması koşturup dursun avukatımız ile iletişim kurabilirsiniz

29 Şubat 2024 08:47

Erikli Su dağıtım aracı ile ilgili daha önceden şikayet bildirimi yaptım sadece müşteri hizmetleri arayıp gerekli yerlere bildirim yapılacağını söyledi lakin hiçbir şekilde sorumluluk almayıp sorunun çözülmesi yönünde hiçbir şekilde geri bildirim yapılmadı sözde Erikli firması kurumsal bir firma kazaya sebebiyet veren Su dağıtım aracını yaptırmışlar lakin karşı tarafa verilen zarara hiçbir şekilde müdahil olmuyorlar CİMER dahil bütün resmi kanalları kullanarak şikayette bulunacağım elimizde kamera görüntüleri mevcut

01 Mart 2024 12:19

Erikli Su dağıtım aracı ile ilgili şikayette bulundum geri dönüş yapıldı maalesef Erikli firması aracın kendilerine ait olmadığını aracın Erikli Su dağıtım yaptığını aracın taşeron firmaya ait olduğunu hiçbir şekilde konunun kendilerini bağlamadığını belirttiler ve hiçbir şekilde sorumluluk alamayacağını taşeron firma ile irtibata geçebilirsiniz dendi fakat verilen numara hiçbir şekilde ulaşılamıyor bu kadar sorumsuzluk olamaz bütün hukuki yollara başvurup hem Erikli firması hakkında ve araç şoförü hakkında davalar açıp tazminat başvurusu yapacağım Erikli Su firması kesinlikle çok aciz tavsiye etmiyorum suyunu dahi kullanmayın

Teslim Edilmeyen Sipariş Ve Yetersiz İade Süreci

05 Ağustos 2025 11:06
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Erikli Su: Yalanlar Ve Sorumsuzlukla Dolup Taşan Bir Deneyim

23 Mart 2025 16:06