15 Kasım 2023 11:37

Mersin Mezitli şubesindeki Ergül Mobilya'dan bir koltuk takımı, dört adet salon takımı için sandalye ve bir bench siparişi verdim. Ürünlerim 29 Ağustos'ta hatalı bir şekilde teslim edildi. Seçtiğimiz koltuk minderleri ve bench için bambaşka ürünler yollandı. Firma yetkilisi E**** Bey ile iletişime geçtiğimizde bir yanlışlık olduğunu ve durumun düzeltileceğini ifade etti. Ancak, seçtiğimiz koltuk minderleri ve bench için herhangi bir kayıtları olmadığı için, tekrar istediğimiz modeli telefondan kendisine iletmemizi rica etti. Biz de istenilen bilgileri tekrar ilettik. Makul bir süre, yaklaşık bir ay kadar bekledik. Daha sonra her aradığımızda ürünlerin hazırlandığını ve bir hafta içinde kesinlikle göndereceklerini belirtti. Bugün 80 gün geçti ve bu süre zarfında iki defa mağazaya giderek kendisiyle görüştüm. En az on defa telefonla aradım ve her seferinde ürünlerin 'bugün yarın' gönderileceği söylendi. Mağazaya son gittiğimde, ürünlerimi göndermedikleri ve telefonda sürekli 'bugün yarın' diyerek cevap verdikleri için rahatsız olduğumu ifade ettim. Bir sorun varsa, lütfen arayıp teslimat tarihindeki gecikmeler hakkında bilgi verilmesini rica ettim. Bana pazartesi ya da salı günü (13-14 Kasım) ürünlerin gönderileceği sözü verildi ancak yine gelmedi ve bilgi veren de olmadı. E**** Bey ile ilgili yaşadığım bu durum, insanın parasıyla mağdur edildiği bir durum oldu. Mezitli'deki Ergül Mobilya mağazasından bir daha alışveriş yapmayı düşünmüyorum. Alışveriş yapılırken her şey çok profesyonel ve kurumsal görünüyor ancak ödeme yapıldıktan sonra sorunlarınızla ilgilenilmiyor. Ürün eksik ya da istenildiği gibi teslim edilmemişse bile umursanmıyor. Aylar önce ödemesini yaptığım ürünümün gönderilmesini ve herhangi bir bilgi verilmesini talep ediyorum. Her hafta E**** Bey'i aramak zorunda mıyım? Aradığımda 'depoya sorup döneceğim' deniyor ancak dönüş yapılmıyor. İstediğim bench modeli ile bana gelen ürün arasındaki farkı ekliyorum. İşlerini ne kadar özensiz yaptıklarını görebilirsiniz.

21 Kasım 2023 17:30 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye çok teşekkür ederiz. Talebiniz ilgili birimlere iletilmiş olup, Tüketici Hizmetleri Yetkilimiz sizinle irtibata geçecektir. Saygılarımızla, Ergül Mobilya Müşteri Hizmetleri

17 Ekim 2023 10:12

03 Eylül 2024 15:14

11 Haziran 2023 00:40
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

17 Ocak 2025 23:06
Ergül Mobilya'da Teslimat Ve Ürün Kalitesi Sorunları