Eda sonuçtan hiç memnun değil

03 Şubat 2024 21:01

Erdem Hastanesi'ne 01/02 tarihi 21.36'da gittim dahiliye bölümüne göründüm burada iğne tahlil ve doktor muayeneleri oldu. Muayene ve tahlil Bupa Acıbadem sigortamdan karşılandı özel sağlık sigortam olduğu için. Fakat beni acile iğne vurdurmaya gönderdiklerinde nişanlımdan danışmada 79 TL iğne ücreti alındı. Sigortamı aradığımda bana verilen bilgi sigortamın bunu aslında karşıladığını fakat hastanenin bununla ilgili giriş yapıp sunmadığını sadece muayene kısmının göründüğü iletildi hastane tarafından iğne kısmi girilmesini için bu elden ücret alindi. Erdem Hastanesi'ni müşteri hizmetlerini aradığımda enjeksiyon parasının uzun suredir alındığı iletildi madem öyle kayıtlar var sürekli kullandığım bir hastane neden o zaman alınmıyorum simdi alınıyor benim sigortam karşılamaya devam ediyor. Beni 03/02 tarihinde hastanenin hasta haklarına not bırakıldığını arayacaklarını ilettiler fakat arama yapılmadı bu da ekstra bir sıkıntı hasta olarak bunun takibinin benim değil onların sözünde durup yapması lazımdı. Yine de az önce aradığımda beni Çakmak Erdem Hastanesi'nden hem hastane müdürü hem de aynı zamanda hemşire olan *** bey aradı yaklaşık 16_17 dakika görüşmüşüzdür ses kaydı dinlenebilir 0850 no dan arandım hem üslubu normal değildi hem de paranın daha yüksek meblağlar olsa tamam ama dedi yani ödenen para küçümsendi hem de beni dinleyip çözüm bulmak yerine telefonu kapatmaya çalıştı. *** beyden ayrıca şikayetçiyim. Ek olarak aynı hastaneden 2023 senesinde buna benzer bir olay yaşadım o zamanın tutarı 400 TL'ydi hakli olduğum için hastane bu parayı bana geri ödedi ne yazık ki aynı durumları sürekli yasıyorum ve çok acil hasta hakları müdürünün beni aramasını ve paranın iadesini rica ederim. Aynı zamanda bu şikayetimin devamını getirip hem üslup hem yaklaşım hem de yanlış yapılan işlem sonucu hastasını mağdur eden hastaneyi CİMER e şikayet edeceğim.

05 Şubat 2024 09:34 (Şikayetten 1 gün sonra)

Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi Acil Servis Doktorunun İlgisizliği Ve Yetersiz Tedavisi Mağduriyet Yarattı

16 Ağustos 2025 15:26

Ümraniye Erdem Hastanesi'nde Amatörce Hizmet Ve Uzun Bekleme Süreleri