Erdem Hastanesi En Heyecanlı Günlerden En Korkunç Günlere

21 Temmuz 2024 10:19

İlk bebeğimiz için hastaneye gittik. Hastanenin ilgi düzeyini, muayene ücreti ödeme bölümündeki kızların sizi ciddiye almayıp kahkaha atarak sohbet ettiğinde fark ediyorsunuz. İlk doktorumun ilgisi iyiydi ama bilgisi eksikti. Kız beklediğimiz çocuğumuzun, farklı bir hastanede erkek olduğunu öğrendik. Sonra değiştirme kararı aldık ve bu büyük bir hataydı. Aynı hastanede başka bir doktora gittik. Yeni doktor daha ilgisizdi ve tavırları daha saygısızdı. Eşime verdiği ilaçlar yan etki yaptı ve 'bu benim konum değil, cildiyeye git' dedi. Cildiyeye gittik, 1 hafta sonra geri döndük ve cevap şu oldu: 'sen nasıl bir şeysin, her şey seni mi buluyor? ' bizi devlet hastanesine sevk etti ve şükürler olsun ki Ümraniye Devlet Hastanesi kadın doğum bölümüne gittik. İnanılmaz derecede ilgilendiler. Eşim 2 gün yattı, evet güler yüz yok ama işlerinde çok iyiler. Çamlıca erdem, sezaryen doğumdan başka bir doğum yapamıyor. Çatı muayenesi bile yapmadılar. Sadece akıllarında sezaryen var ve NST cihazında bize bebeğin kalp atışının zayıfladığını, haftaya sezaryen planlaması yapmamız gerektiğini söylediler. Ama devlet hastanesinde böyle bir şeye gerek olmadığını, her şeyin yolunda olduğunu, doktorumuzun yazdığı ilaçların ağır geldiğini ve bu yüzden olduğunu söylediler. 2 gün içinde sorunu çözdüler. Doğuma kesinlikle devlete gideceğim. İnsanları misafir etmek için bir odaya değil, sağlıklı bir bebeğe ihtiyacımız var.

22 Temmuz 2024 10:24 (Şikayetten 1 gün sonra)

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 15:38
Erdem Hastanesi Hastane Randevu Ve İletişim Sorunları
Furkan sonuçtan hiç memnun değil

31 Mayıs 2025 01:18
Acil Doğumda Yetersiz Hizmet Ve Haksız Ücret Alımı
Murat sonuçtan hiç memnun değil

23 Kasım 2023 23:09

Hastanede Eksik Hizmet Ve İlgisizlik