Hastanede Eksik Hizmet Ve İlgisizlik

20 Ekim 2024 20:11

Çakmak Erdem Hastanesi'nde kadın doğum polikliniğine muayene için gittim. Kocaman hastanede, bugün pazar günü olduğu için bayan doktor olmadığını, erkek nöbetçi doktor olduğunu söylediler. Lobiden 2. kata yönlendirdiler. Kadın doğum polikliniğine gittiğimde doktor da asistan da yoktu, tekrar aşağıya inip lobiye doktorun nerede olduğunu sormak zorunda kaldım. En azından asistanı odada bekleyebilirdi. Doktor bey hastanın yanındaysa, asistan nerede? Elinde çay ile geliyor. Sonrasında doktor geldi. Muayene oldum. Doktora şikayetlerimi anlatmama rağmen herhangi bir çözüm yolu sunamadı. Sorduğum şeylerin karşılığını alamadım ve beni tersledi. Çok rahatsız oldum. Kaliteli hizmet almak için bu hastaneyi tercih etmiştim. Böyle olacağını bilseydim, devlet hastanesine giderdim. Emin olun, onlar daha çok ilgilenirdi. Boşuna paranıza yazık etmeyin. Siz de böyle doktorlara para verip hastanenizde çalıştırmayın, bence kalitenizi düşürüyorsunuz.

21 Ekim 2024 09:13 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Yaşamış olduğunuz olumsuz deneyimi ilgili birimlere bildirmek ister, size daha iyi hizmet sunabilmek ve başvurunuzun detaylarını inceleyebilmemiz için aşağıda belirttiğimiz iletişim kanalımızdan bizimle iletişime geçebilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Derya sonuçtan hiç memnun değil

Erdem Hastanesi'nde Check-up Deneyimi

21 Ekim 2023 09:09
Yeşim sonuçtan çok memnun

11 Haziran 2024 10:01
"Doktor hakkında şikayetim değişmedi ama İnsan Kaynakları Tuğba Hanım o kadar hızlı ve özenli bir sonuç sundu ki, hastanede yaşayacağınız her sorunu mutlaka bu yetkiliye iletin sizi çözümsüz bırakmayacaktır. Doktoru beğenmediğim için başka bir doktordan hizmet telafisi önerdi, otopark ücretine bile telafi önerisi sundu. Böyle özenli bir yaklaşım daha önce hiçbir hastanede görmemiştim. İnsan Kaynakları ile hastanenize güvenim arttı. Özellikle Tuğba Hanım'a teşekkür ediyorum."

23 Ekim 2023 12:35

Çakmak Erdem Hastanesi Paranızı Alıyor Sonuçları Vermiyor