Meral sonuçtan hiç memnun değil

Erbaa Bal Yaprak Mağduriyeti!

28 Mayıs 2024 22:15

Gelen yapraklar görseldeki ile alakası yok. Bidonuna 850 lira verdim. Gönderdikleri yaprak rengi koyu siyah, üzüm yaprağı, suyu akmış. İnsanları yanıltıyorlar helal etmiyorum. Görüntüye aldatıcı, insanları yanıltıyorlar.

31 Temmuz 2024 15:39

Ben sizi tanımıyorum niye tehdit edeyim. Ben size emek vermedinizde demedim. Görseldeki niye sapsarı o zaman. Gekenle alakası yok. Ve değişmediğiniz gibi beni bir dövmediğiniz kaldı. Bende sizin gibi çalışıyorum ve kolay parada kazanmiyorum. Asil ben hakkımı helal etmiyorum. Benim müşteri olarak beğenmeme hakkım var ayrıca sessiz mi kalsaydım. Bir de takıntılı demişsiniz siz beni ne kadar tanıyorsunuz da yorum yapıyorsunuz. Ve ayrıca ticaret yapan insan müşterinin her zaman haklı olduğunu bilmesi lazım. Kimse yorum yapmasın istiyorsunuz siz ben sizi tehdit etmedim. Gerejeni yaptım

28 Mayıs 2024 13:35

Bu firmadan 2bidon yaprak aldım. Görseldekiyle alakası yok gelen yaprağın. Tokat yaprağı sarı olur. Bunlar siyah üzüm yaprağı gönderiyorlar. Bidonuna850 lira verdim. Ama bir kuruş etmez. Mağdur oldum firmanın mağduriyeti mi gider nesini istiyorum.

21 Haziran 2024 00:18 (Şikayetten 23 gün sonra)
Meral
Meral
31 Temmuz 2024 16:59

Ben sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz. Takıntılı emek düşmanı diyemezsiniz bana yaprağınız pişirdik geç pişiyor. Begennedim diye bir dövmediğiniz kaldı. Ben para ödüyorsam karşılığını almak isterim. Benimde tüketici hakkım var. Ben sizi niye tehdit edeyim ayrıca Tokat yaprağı böyle olmaz hemen pişer. Beğenmedim tekrar yazıyorum.

Egeden Gelen Mucize (Instagram) Ege'den Gelen Mucize

20 Temmuz 2023 18:29
Musa sonuçtan hiç memnun değil

18 Eylül 2023 20:26
Melisa sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2025 22:35
Pofuduk sonuçtan çok memnun

27 Mayıs 2025 11:43
"İlgilenip sorunu çözdüler. Teşekkürler..."