Enza Güzellik Merkezleri Enza İzmir Şikayet

09 Temmuz 2024 17:36

Göstermelik iş yapılıyor. Her gittiğimde değişik eleman işlem yapıyor. Hepsinin tarzı birbirinden farklı. Tanıtım videolarında gösterilen ile yapılanın alakası yok. Biri diyor ki cildiniz çok yağlı, diğeri diyor cildini çok kuru. Gidilen her seans bitiminde sanki almaya mecburmuşum gibi illa bir ürün satmaya çalışıyorlar. Yahu kardeşim insanların ilk geldiklerinde belki maddi durumu vardı ama daha sonrasında yok. Neden illaki başka işlemleride mecburmuş gibi yaptırmaya çalışıyorsunuz. İşlem sırasında Şunu da yapsak bunu da yapsak çok iyi olur deyip duruyorlar. Madem yapılması gerekenler var neden baştan söylemiyorsunuz. Hifu işlemi için son yapılan seanstan sonra, 3 ay sonra görüşelim dediler tarih dahi verdiler. Tarihi unuttuğum için aradım, neymiş ücretliymiş o işlem rötuş yapılacakmış. Bir daha asla gitmem ve kimseye de git demem kesinlikle.

10 Temmuz 2024 00:06 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Gökay Z., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Selvi sonuçtan hiç memnun değil

Pannora Deluxe Bolu Cilt Bakımında Sorumsuz Hizmet Ve İptaller!

21 Ekim 2024 16:49
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

16 Mart 2024 00:40
Kevser sonuçtan hiç memnun değil

Avis Vip Eryaman Güzellik Salonu Uygulamalarında Hayal Kırıklığı Ve Sağlık Sorunları

11 Kasım 2024 19:24

Hizmet Kalitesizliği Ve İletişim Sorunu Yaşadım

31 Mayıs 2025 09:46

Ankara Suit Batıkent Şubesi Şikayeti!

13 Ocak 2025 13:38