Ersan sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Ankara Keçiören Ovacık Enza Şubesi Koskoca Yalan...

22 Haziran 2024 17:21

Ankara Keçiören Ovacık Enza Şubesi Yalandan başka bir şey değilmişsin bunu öğretmiş oldun. Almış olduğum cilt bakımı ve saç mezoterapisi paketimde daha önceden girmiş olarak beyan edilen ancak sistemde yapılan kontrolde girmediğim seanslar sistemden teyit edilmesine rağmen kendini bilmiş müdür A*** tarafından 2 cilt bakımı ve 1 sac mezoterapisine randevu verilmemektedir. Sistemden ispatlamasına rağmen Hakkımı
vermemektedir, çalmaktadır. Bana bugüne kadar benim haberim olmadan dosya açılmış ve hiçbir zaman benden imza istenmemiştir. Sözleşme dahi yapılmadığı ispatlanmıştır. Kendisi bu şubeye 15 gün önce başladığını belirterek ve benim yaklaşık 3, 4 ay önce girmediğimi ispatladığı seanslarda atılmamış olan imzamı atmakla beni zorlamış, ben girmediğim seanslara imza atmadığım için paketimde bulunan 2 cilt bakımı ve 1 saç mezo terapisini önceki işlemlere imza atmamam halinde alamayacağımı beyan etmiştir. Bir danışana en başından yapılması gereken dosya zamanında yapılmadığı için ben imza atmak istemedim. Kendisi de bunu üzerine hakkım olan seanslarımı iptal etti ve randevu oluşturmadı. Bu da benden size hediye olsun o halde A*** hanım. Benim yerime siz girersiniz artık. Benim ihtiyacım yok sağ olun. Parayı alana kadar her şeyi güzelce anlatan, her konuda yardımcı olacağını beyan edenler, 1 ay sonra tamamen farklı kişiliğe sahip oluyorlar. Her şeyiyle koskoca bir yalandan ibaretmişsiniz. Bunu bilesiniz. Müşteri memnuniyetini hiçe sayan insanları yalanlarla aldatan bir şubesin. Ankara Keçiören Ovacık Enza ve müdürü A***.

27 Haziran 2024 01:50 (Şikayetten 4 gün sonra)

Sayın Ersan S., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza Güzellik Merkezleri

Ersan
Ersan
27 Haziran 2024 12:09

Acaba çok mu zor dönüş yapmanız, kurumsal bir sektör olarak halen insanları oyalama ve aldatma peşindesiniz. Benim irtibat numaram sizlerde mevcut, acaba neyi bekliyorsunuz çok merak ediyorum. Sadece kurumsal bir firma olarak sizlere yazıklar ve müdür diyerek seçtiğiniz insana yazıklar olsun diyorum. Sabırsızlıkla bekliyorum aramanızı.

Parası Peşin Alındı, Hizmet Ve İade Yok!

04 Kasım 2025 13:05
parasi-pesin-alindi-hizmet-ve-iade-yok-1.jpg
Adil sonuçtan çok memnun

13 Haziran 2025 15:09
"A**** hanıma ilgisi ve nazik davranışı için teşekkürler ederiz"
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Enza Güzellik Merkezleri Paramı Verin Artık

02 Mart 2024 00:18