Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Enuygun.com Araç Kiralamada Sorun

27 Haziran 2023 17:51

Araç kiralamak istedim. Enuygun sitesinden destegg diye bir firma kartımdan tutar çekildi ama rezervasyon tamamlanmadı. Çağrı merkezlerini aradım firmaya ulaşacağım muhasebeye ileteceğim gibi cevaplar alıyorum. Rezervasyonu tamamlamadılar para iadesini de hemen yapsınlar lütfen az para değil çünkü.

03 Temmuz 2023 11:23

Gecen haftaki işlem iadesi banka hesabıma ve kredi kartıma hala yansımadı acilen iade tutarının hesaba aktarılmasını istiyorum lütfen acil iade tutarın kredi kartıma yansımasını sağlayınız. 17.184,33 iade tutarını gönderiniz. Acilen gönderiniz ya da bankaya iade işlemini acil yaptiriniz.

27 Haziran 2023 18:05 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

28 Haziran 2023 11:32
Hakan
03 Temmuz 2023 22:53

Şikayetim hala çözüme kavuşmadı hesabıma para iadesi gelmedi

Nilüfer sonuçtan memnun

07 Ağustos 2024 03:08
Victoria sonuçtan memnun

Victoria
24 Mayıs 00:24
"Kısmen para iadesi yapıldı. Teşekkürler..."
Rezervasyon İptali Sonrası Para İadesi Yapılmadı Ve Müşteri Hizmetleri İlgisiz Davrandı
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

06 Kasım 2023 16:05