Enuygun.com Araç Kiralamada Limit Aşımında Söylediklerinden Fazla Para Aldılar.

26 Eylül 2023 21:49

Araç kiralamada En Uygun üzerinden Nissa kiralamadan dizel araç kiraladım. Carvento bunun yerine benimle iletişime geçti ortak firma olduklarını söyleyip benzinli ve bluetooth müzik bağlantısı çalışmayan bir Egea verdi bu esnada saat gece 3 olmuştu ve en uygun u aradım fakat ulaşamadım.
Limit aşımında 2 lira extra alacaklarını söylediler başka seçenek sunmadıklarından kabul ettim. Aracı iade ederken 4 lira istediler ve 3 lira üzerinden km basi limit asimi ücreti aldılar. Bir daha kesinlikle araç kiralamam.

26 Eylül 2023 21:55 (Şikayetten 5 dakika sonra)

Merhaba, Öncelikle yaşadığınız deneyim için üzgünüz. Geri bildiriminiz tarafımızdan kontrol ediliyor. En kısa süre içinde sizinle iletişime geçiyor olacağız. Değerli katkılarınız ve hizmetlerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Enuygun Ekibi

02 Ekim 2023 16:10
Kemal
09 Ekim 2023 10:52

Merhaba, Konuyu takip ettiğiniz için teşekkür ederim. Henüz bir iade yapılmadı, yapıldığı takdirde size bilgi vereceğim. Saygılar.

Onur sonuçtan çok memnun

01 Mayıs 2024 03:58
"Müşteri temsilcisi Buse Hanım tarafımla irtibata geçmiş olup yaşadığım mağduriyeti çözmüştür. Kendisine teşekkür ederim."
En Uygun Com Dan Araç Kiralamayın
En Uygun Com Dan Araç Kiralamayın