Enterprise Anlamsız Karaliste Kaldırmama Sorunu

21 Mart 2024 15:01

Sayın yetkili, öncelikle iyi çalışmalar dilerim. 2021 yılında sürekli olarak S***** G***** şubenizden lüks araç kiralamaktaydım. Ancak bir hafta sonuna denk gelen günde, kiralamış olduğum aracın süresini uzatmak durumunda kaldım. Kredi kartımla ilgili bir problem oluştuğu için ve hafta sonu olduğu için banka şubeme gidemedim. S***** G***** şubesi ödemeyi alamadı. Aracı teslim ettiğimde borcumu nakit olarak ödedim ve hiçbir şekilde icralık duruma düşmedim. Enterprise bünyesinde yurt dışı ve yurt içi yaptığım birçok kiralamada hiçbir hasara sebep olmadım ve olumsuz bir durum yaşamadım. Sadece 2 gün geciken ödememi, banka kaynaklı sorunlar sebebiyle, 2 gün sonra aracı teslim ederken kapattım. Bu sebeple oluşan kara listeden çıkarılmak istiyorum ve bundan sonraki kiralamalarımda daha dikkatli olacağımı taahhüt ediyorum. 3 yıldır kara listedeyim ve S***** G***** ofisinize birçok kez başvurdum ancak kara listem kaldırılmadı. Geçmişteki kiralamalarımı incelediğinizde sadece bir kez oluşmuş ve 2 gün gecikmiş bir ödeme problemi göreceksiniz. Bu sebeple kara listenin kaldırılmasını talep ediyorum. Saygılarımla,
S***** Y****
T.C.: 711*****216
Ehliyet No: 141915
GSM: 0530***6700

Seyda sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 12:03

18 Mart 2025 12:23
Boran sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Araç Tesliminde Yaşanan Sorunlar Ve Ek Ücret Talebi

02 Şubat 2025 05:44

Enterprise Hatalı İşlem Nedeniyle Haksız Kara Listeye Alındım

İsmail
09 Ağustos 2025 10:04
Onurcan sonuçtan hiç memnun değil

Enterprise Firması Sorun Yaşamazsınız Diyerek Mağduriyet Yarattı

Onurcan