Berçem sonuçtan hiç memnun değil

English Time Hizmetini Veremediği Parayı İade Etmiyor Vermiyor

08 Temmuz 2023 10:33

English Time Kadıköy'e 2012 yılında arkadaşımın kayıt olduğu kurumdan ayrılmak istiyordu ödeme yapamadığı için kurslarını devretmek zorundaydı. O da bana kurslarını devretmek istediğini söyledi. English Time Kadıköy'deki şubesinden arkadaşım ç** ç** adlı kişinin 2 bin tl ödeyerek kurslarını devraldım.

Bu kursta iki kez katılmak zorunda kaldım. İş hayatımdan dolayı yoğunluğum vardı ve kursa yetişemediğim için dondurmak zorunda kaldım. Anlaşılan, sadece 2 kez katıldım. Katıldığım süredeki iki derse üst seviye İngilizce dersine soktular. Bu yüzden hiçbir şey anlamadım. O tarihlerde yakın para iadesi istedim, ancak vermediler. Kaydım görünmüyor dediler.

Kursa gittiğimde numaramı alıp arşivden bakacaklarını ve beni arayacaklarını söylediler, ancak hiçbir geri dönüş alamadım. Sonuç olarak, English Time hizmet vermedi ve paramı hiç etti. 2 bin tl'yi hiçbir karşılık almadan aldılar. English Time haksız yere para alıyor ve karşılığını vermeden büyük rahatsızlık duyuyorum.

Berçem
Berçem
25 Haziran 2024 19:52

Yaşadığım mağduriyeti gidermek için beni arayın! Yorumu kaldırmam İçin sürekli beni arayıp rahatsız ediyorsunuz. Bu yaptığınız etik değil taciz ve zorbalığa giriyor bu konuyla alakalı sayısını bile net hatırlamıyorum sanırım 6,7 kere daha önce de aradınız ben size 2012 yılında 2 bin₺ HSBC kartımla ödeme yapmama rağmen ve kayıtları hiçbir şekilde bulmadığınızı söylüyorsunuz Çetin çoban ın ismini dahi bulamıyorsunuz ben size kursları devir aldığıma dair el yazımla belge bile imzaladım o yazılı belgeyi bile bulamıyorsunuz ödemeyi kartla yapmama rağmen bunu bile çıkaramadığınızı ama yorumu kaldırmam için arıyorsanız aramayın! Sorunumu çözecekseniz beni arayın.

Hizmet Almadan Para Talep Eden Eğitim Kurumu

10 Aralık 2024 21:34

İptal Edilen Kurs Sonrası 40 Bin TL Ücret İadesi Yapılmıyor

27 Ekim 2025 13:50
Aydın sonuçtan çok memnun

06 Eylül 2025 12:33
"Çözüm sürecinde emeği olan arkadaşlara teşekkür ederim."
İpek sonuçtan hiç memnun değil

English Time Mağduriyeti Ve Ücret İadesi Belirsizliği

19 Temmuz 2025 00:16
english-time-magduriyeti-ve-ucret-iadesi-belirsizligi-2.jpg
english-time-magduriyeti-ve-ucret-iadesi-belirsizligi-1.jpg
Feride sonuçtan hiç memnun değil

Eğitim Değil Tahsilat Peşinde: British Time Kadıköy Şubesi

23 Kasım 2024 13:03