Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Deprem Mağduru Öğrenciye Haksız Muamele: English Time'ın Tüketici Dostu Olmayan Politikaları

19 Kasım 2024 00:55
Mehmet'in Teşekkür Mesajı
“Bana geri dönüş sağladılar ve Kahramanmaraş şubesi ile bir problem yaşadıklarını şubenin markanın tüketici politikasını karşılamadığını belirttiler. Kendilerine ilgileri ve mağduriyetimi giderdikleri için teşekkür ediyorum.”

Kahramanmaraş'ta okuyan bir üniversite öğrencisi olarak English Time'a kayıt oldum. Planım dahilinde tıp okuduğumdan dolayı tuş sınavı maratonu başlamadan önce kursu bitirmeyi hedeflemiştim. Depremden dolayı özel öğrenci olarak başka bir ile gitmem ve gittiğim ilde English Time şubesi olmamasından dolayı devam edemedim. Kahramanmaraş'a dönünce yoğunluğumdan dolayı İngilizce eğitimime devam edemedim. Devir etmek istedim. Uzun süredir eğitime devam etmedin sen yazıldığında şu fiyattı şimdi bu fiyat oldu. Eğitimini bir an önce almak zorundasın. Eğitime kaydını yapıyoruz dediler. Hayır dedim kabul etmedim. Cayma hakkımı kullanmak istedim. Genel merkez yüzde 20 diyor kendileri yüzde 30 kesiyorlar. Geri ödeme yapmamak için büyük bir çaba içerisine girdiler. Depremi tüketici yapmış gibi depremin faturasını tüketiciye kesmekten hiç çekinmeyecek bir kurum olduğunu görünce nasıl böyle bir kuruma yazılabildim dedim. Bunu müdüre ilettiğimde bana bir numara verip seni aramış ulaşamamış tarzında bir mesaj aldım. Aradım ve Kahramanmaraş English Time'ın sahibinin avukatı olduğunu öğrendim. Beni aramadığını benim kendisini aradığımı söyledi. Müdür apaçık yalan söylemiş. Benim 2 kur hakkım vardı ikisini de yediler. Tüketici dostu olmakla uzaktan yakından alakası olmayan en ufak bir durumda çözüm üretmeye çalışmak yerine avukata iletmekten çekinmeyen bir kurum. Genel merkezle de konuştum. Size döneceğiz dedi 1 ay oldu hala dönecek. Hiç memnun değilim. Öğrenciye öğrenci gözüyle değil sadece para gözüyle bakıyorlar bana göre. Şimdi kurumun müdürü bana tenezzül edip cevap dahi yazmıyor. Neden yazmadığını soruyorum ona da cevap yazmıyor. Bu kurum nasıl Türkiye'nin en büyük İngilizce eğitim kurumlarından biri oldu. Şaşılacak iş gerçekten.

profile profile profile
18 Eylül 2025 10:21

Teşekkürler

18 Eylül 2025 10:23

Cüneyt sonuçtan hiç memnun değil

English Time Mecidiyeköy Şubesinde Geciken Dersler Ve İlgisizlik

03 Ağustos 2025 13:53

English Time Ders Programında Yaşanan Aksamalar!

23 Kasım 2023 11:56
Cemalettin sonuçtan memnun

English Time Gaziosmanpaşa Şubesinde Hayal Kırıklığı: Müşteri Memnuniyeti Sıfır

Cemalettin
15 Haziran 2024 19:33
"Öncelikli olarak sikayetvar.com kurucularına çok teşekkür ederim, onlar sayesinde dikkate alınıyoruz. Englishtime merkez şubesinde çalışan Çağla hanıma samimiyeti ve anlayışı için çok teşekkür ederim, kurumsal kimliğin inşa edilmesinde kurumunu güzel temsil ediyor. Şunu da eklemem gerekiyor, franchising sistem ile şubeleşen markanın, marka değerini koruyacak, bunu denetleyecek mekanizmalar kurması gerekiyor. Markanın Gaziosmanpaşa şubesi franchising sistem ile çalışmasına rağmen bunu kursiyerlerden (velilerden) özellikle gizliyorlar. Sorun yaşandığı zamanda bu problemin merkezden kaynaklandığını belirterek hem firmanın marka değerine hem de kursiyerlerin (velilerin) çözüme ulaşmalarını zorlaştırıyorlar. Englishtime merkezinin kurumsallığıyla ilgili yaklaşımlarını takdir ediyorum lakin GOP Şubesiyle ilgili yaşadıklarımdan ötürü kanaatim değişmemiştir. Sesimizi englishtime merkezine siteniz sayesinde, çözüme de Çağla Hanımın yardımıyla ulaştık. Emeği geçenlere minnettarım, saygılarımla."
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Ekim 2024 18:57