English Park Almadığım Hizmet İçin Fahiş Ücret İsteniyor.

10 Ekim 2023 01:29

Tarihini tam hatırlamıyorum fakat yaklaşık 10 yıl önce Şirinevler meydandan geçerken genç bir arkadaş elime English Park egitim kursuna ait broşürü tutuşturdu ve ısrarla kursa yazılmam konusunda beni ikna etti. Ayrıca memnun kalmazsam ayrılabileceğimi belirtti. Kayıt ücreti ve ilk ayin ücretini ödeyip kursa kayıt oldum ve kursun 2. Günü kurs çıkışında trafik kazası geçirip hastaneye kaldırıldım. Kursa gitmeyince beni aradılar ve kursa ara vereceğimi belki sonra tekrar kaydımı yapabileceğimi tarzında şeyler söyledim ve ödediğim paranın kursta kalabileceğini söyledim. Fakat 15.09.2023 tarihinde evime babam adına açılmış ve 12 aylık olduğunu düşündüğüm bir meblağ olarak icra ihtarnamesi aldım. Simdi size soruyorum. Sadece bir iki gün gittiğim kursa 1 senelik ücret + çok daha fazlası icra masrafları vs. Ödememi gerçekten benden istiyor musunuz?

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

English Park Verilmeyen Eğitim Üzerine Ödediğim Astronomik Para

14 Ağustos 2023 10:26
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Kurs Mağduriyeti: Hastalık Ve Vefat Sonrası Ek Ücret Talebi

08 Mayıs 2025 14:44

English Park İcra Gönderdiler

20 Kasım 2023 13:52

Aldığım Hizmetten Memnun Kalmadım, Kayıt Silme Ve İletişim Sorunu Yaşıyorum

04 Ağustos 2025 10:59
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-4.jpg
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-3.jpg
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-2.jpg
aldigim-hizmetten-memnun-kalmadim-kayit-silme-ve-iletisim-sorunu-yasiyorum-1.jpg

Ayazağa Sürücü Kursu Eğitim Alamadan Para İadesi Sorunu

21 Kasım 2023 10:08