Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Teslimatı Ve Geciken Para İadesi Sorunu

09 Aralık 2024 13:40

16.10.2042 tarihinde English Home online alışveriş sitesinden 4 kalem ürün satın aldım. Her ürünüm farklı tarihlerde teslim edildi. En son 2 adet Layna King size yün yorgan ve 1 adet Layna çift kişilik yün yorgan teslimatımın yapılması gerekirken gelen kargo kolisinden yastık kılıfı, çarşaf ve tepsi gibi farklı ürünler çıktı. İlk önce ürünlerin doğrusu ile değiştirmesini talep ettim ama iade etmem gerektiği söylendi. Mağazadan ya da kargo ile iade edebilirmişim. Kısa süre sonra yurt dışına çıkacağım için iademi 29.10.2024 Capitol English Home mağazasına yaptım. Defalarca aramama ve mail ile bildirmeme rağmen para iadem gerçekleşmedi. Bir an önce para iademin yapılmasını istiyorum.

Zeynep
Zeynep
14 Aralık 2024 01:10

Defalarca müşteri hizmetlerini aramama rağmen aldığım cevap hep aynı : İlgili birime iletildi, en kısa sürede para iadeniz yapılacak. English Home resmen parama el koydu, iadem 2 aydır yapılmıyor.

09 Ocak 2025 16:42 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba Değerli Müşterimiz, Müşteri memnuniyeti her zaman önceliğimiz olmuştur, En kısa sürede size geri dönüş yaparak sorunun çözümü için elimizden geleni yapacağız. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

09 Ocak 2025 16:42

Merhaba Değerli Müşterimiz, Şikâyetiniz ile ilgili sizlere destek olmak ve bilgilendirmek için iletişime geçmek istedik, ulaşamadık. Sizler ile tekrardan iletişime geçeceğiz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Englishhome Müşteri Hizmetleri.

15 Kasım 2024 14:38
Sinem sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 16:03
Cansu sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 18:21
Kayıp Ürünler Ve İade Sürecinde Yaşanan Sorunlar
İlkin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Gönderimi Ve Para İadesinin Gecikmesi

15 Temmuz 2025 21:39