Gülden sonuçtan hiç memnun değil

English Home Mağazadan Aldığım Çay Makinesi

15 Nisan 2024 13:51

English Home'dan 24.04.2014 tarihinde çay makinesi aldım. Aynı gün çay yapmak için ürünü denedim, ancak ürün hemen evimdeki sigortayı attırdı. Tekrar denememe rağmen yine aynı sorunla karşılaştım ve bu nedenle iade için mağazaya gittim. Elbette ürün değişimi talep etmedim çünkü bir daha oradan alacağım elektronik bir ürüne güvenemem. İçine su koyduğum için ürünü geri alamayacaklarını söylediler. 'Su koymadan nasıl çay yapacaktım?' diye hem sorunumu hem de mağduriyetimi anlatmak için çok çaba harcadım ama ne değişim ne de iade konusunda yardımcı olmadılar. Ürünü merkeze gönderip deneyeceklerini ve ona göre hareket edeceklerini belirttiler. Aynı gün iade edilen bir ürün için bu çok yanlış ve tamamen tüketici haklarına uygun olmayan bir tutumdu. Ürünün orada denemesini talep ettim. Israrım üzerine denediler ve çalışmadığını, hiçbir ışığının yanmadığını gördüler ama yine de ücret iadesi yapmadılar. Bundan sonra alışveriş yapacaklar için uyarı niteliğinde bu durumu paylaşmak istedim. Sürecin nasıl ilerleyeceğini bekleyeceğim ama bir daha oradan kesinlikle alışveriş yapmayacağım.

24 Temmuz 2024 17:34 (Şikayetten 3 ay sonra)

Refik sonuçtan hiç memnun değil

15 Kasım 2024 14:21

19 Şubat 2024 11:03