İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Mühürleme Nedeniyle Mağduriyet Ve Ekstra Masraflar

11 Kasım 2024 16:31

Antalya ili, Döşemealtı ilçesi, Yeniköy mahallesinde ikamet ediyorum. Geçen hafta, yaklaşık iki aydır kullandığımız doğalgaz aboneliğimizi ev sahibimizden, eşimin üzerine aldık. Devir işlemi sonrası kontrole gelen Enerya görevlisi, tesisatta kaçak olduğu gerekçesi ile hattımızı mühürledi. Hemen ocak ve kombi için yetkili firmaları çağırdım. İki firmada gerekli kontrolleri yapıp, tesisatta hiçbir kaçak/sızıntı olmadığını teyit ettiler. Hattımın açılması için Enerya müşteri hizmetlerinden randevu oluşturdum. Fakat ne gelen var, ne de hangi gün gelecekleri hakkında bir bilgi verebiliyorlar.

Görevlinin yanlış yere tesisatımızı mühürlemesi sebebiyle, günlerdir ne sıcak su kullanabiliyoruz ne de yemek yapabiliyoruz. Dışarıdan yemek sipariş ederek günlerimizi geçirmeye çalışıyoruz. Üstelik 2 farklı firmaya verdiğim toplam 1.500 TL servis ücretini saymıyorum bile. Okulların tatil olduğu bu dönemi bu işlerle heba ediyoruz.

24 Ocak 2024 02:02
Musayı sonuçtan hiç memnun değil

24 Aralık 2024 13:17

Enerya Antalya Duyarsızlığı Nedeniyle Mağduriyet Yaşıyorum

29 Temmuz 2025 11:18

CK Enerji Akdeniz Elektrik İhbarsız Enerji Kesintisi

24 Haziran 2024 16:31
CK Enerji Akdeniz Elektrik İhbarsız Enerji Kesintisi
Mehmet sonuçtan çok memnun

31 Mayıs 2024 18:01
"Enerjisa ya ilgilerinden dolayı teşekkürler, dağıtım şirketi ve Enerjisa'nın farklı işleyişi olduğunu öğrendiğim için Enerjisa adına bir sıkıntı kalmamıştır."
Enerjisa Toroslar Elektrik Perakende Enerjisa - TOKİ Müteahhidi- Kurban Olan Biz