Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Enerjisa Otomatik Ödeme

22 Şubat 2024 01:03

Merhaba, 21/02/2024 tarihinde 40022618450 Tesisat numaralı Enerjisa'dan bir faturam geldi. Ancak faturamı sosyal yardım aldığım için onunla ödeyecekken, telefonumdan otomatik para çekimi yapılmış. Bankayı aradım, işlem iptali için fakat iptal etmediler. Enerjisa Müşteri Hizmetlerini aradım, ancak hiçbir şekilde sorunumu çözmediler. Gerçekten yazık, saçma sapan sorulara maruz kaldım. Üstelik depremzede olduğumu ve durumu açıklayarak, elektrik yardımı aldığımı ve yarın onunla ödeyeceğimi belirttim. Otomatik ödenen parayı iade etmelerini talep etmeme rağmen, asla yardımcı olmadılar.

22 Şubat 2024 01:15 (Şikayetten 12 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

22 Şubat 2024 12:36

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvurunuz değerlendirilmiş ve konu ile ilgili tarafınıza 22.02.2024 tarihinde telefonla bilgilendirme yapılmıştır. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, dilediğiniz zaman bize Çağrı Merkezimizden de ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla,

23 Ocak 2024 15:43
Osman sonuçtan çok memnun

Enerjisa Başkent Elektrik Perakende Otomatik Fatura İptali

08 Haziran 2024 21:03
"Yaşadığım sıkıntı ile ilgilenen ve gerçekten yardım etmek için çaba sarf eden Selin Hanım'a teşekkürlerimi buradan sunmak istiyorum. Müşteri temsilcisinden ziyade sorunu kendisi yaşıyormuş gibi davrandı. Umarım bu davranış biçimi başka firma çalışanlarına da örnek olur. Tekrar ve tekrar teşekkür ediyorum. :)"
Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Elektrik Faturası Sosyal Yardım İndirimi Sözleşme Sonrası Kullanılamıyor, Mağduriyetim Giderilmiyor

06 Mayıs 2025 23:26
Cenk sonuçtan hiç memnun değil

30 Ekim 2023 12:59

27 Aralık 2023 00:23