Enerjisa İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Perakende Enerjisa, AYESAŞ 14 Yıl Sonra Gelen Tüketim Borcu

05 Aralık 2023 15:04

Merhaba,
Erol Hukuk bürosu tarafından arandım ve 2009 yılından kaldığı söylenen AYESAŞ ( İstanbul -Kadıköy) konut elektrik tüketim borcu sebebiyle 4800 TL ödemem gerektiği söylendi. Enerjisa'yı aradım ve 2009 yılından kaldığını söyledikleri borcun neden hiçbir yazılı, mesaj, e-mail ile bana bildirilmediğini bana açıklayamıyorlar. Bir tebligat bile yok. 14 yıl sonra mı akıllarına geldi veya neden daha önce bana bildirilmedi. Öderdik. Bilmediğimiz borcu nasıl ödeyelim. Enerjisa hukuk yoluyla zengin olmaya çalışıyor. Tüketici Mahkemesi ve CİMER'e de aynı şekilde şikayetimi yapacağım. Bu mecra her kelimeye izin vermiyor maalesef. Sözleşme No: 1004678274

05 Aralık 2023 15:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Yapmış olduğunuz başvuru tarafımıza ulaşmıştır. Başvurunuz hakkında en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

Değerli Müşterimiz, Başvuru detaylarını öğrenmek ve sizi bilgilendirmek için yapılan aramalarda tarafınıza ulaşılamamıştır. Soru, görüş ve önerileriniz için bize ulaşabileceğinizi bilgilerinize sunarız. Şirketimize göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Saygılarımızla,

04 Eylül 2023 13:44

04 Ocak 2024 16:45
Atila sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 20:13

19 Mart 2024 22:21