Emsey Hospital Hastasının Şikayetini Dikkate Almayan Kendi Bildiğini Okuyan Doktor

26 Kasım 2023 15:46

Pendik Emsey Hastanesi Ağız Diş Sağlığı bölümünde 24.04.2023 tarihinde alt ön kesici dişimin sallanması ve çekimi için bilgilendirme ve ön bilgisi ile doktorlarınızdan B**** T****'a randevu aldım. Daha önce üst dişlerimi ismini de söylediğim başka bir hastane ve hekimde yaptırdığımı, çok memnun kaldığımı, doktorumun oradan ayrıldığı ve kendisini bulamadığım için tavsiye üzerine kendisine geldiğimi belirttim. Dişlerimin kaplama olması gerektiği, arka azı dişlerimde dolgu gerektiğini vs söyledi. Kabul ettim ve gereken ödeme ve tedavi planı gerçekleşti. Fakat dişim çekilmeden doktor benden ağız içi ölçüsü almadı. Sağlam köpek dişlerimin sağ tarafına basınca sol tarafın da hassasiyet olduğunu, çektirdiğim iki dişimin dişlerden geride kaldığını, renginin daha açık olduğunu, temizlemek istediğimde zorlandığımı doktoruma söyledim.''Alışırsın bir müddet geçsin.'' dedi. 2. Görüşmemizde bunun bilgisayar ortamında yapıldığını, hatasız olduğunu, eğer içeriden bir inceltme yaparsa alt dudağımda çökme olacağı söylendi. Ama şikayetlerim devam etti. En son eski doktorumu buldum ve şikayetlerimi anlattım. Eski doktorum kendi meslektaşına kısa bir not yazdı. Ben 3. Defa B**** Bey'e sürekli dişlerimdeki hassasiyetin geçmediğini, temizliğin zor olduğunu, dişlerimin ağız yapıma uygun olmadığını ve rahatsızlıklarımı tekrar dile getirerek B**** Beye yazılan notu verdim. Bu B**** Bey de EGO patlamasına sebep oldu. ''Bu doktor kim oluyor? Doktor mu ne bu? Ne iş yapıyor? ''diye kağıdı bir kenara bıraktı kale almadı ve ''Bununla idare edeceksiniz. 18 yaşınızdaki gibi bir diş kalitesi beklemeyin ''vs gibi ithamlarda bulundu. İletişimin kapalı olduğu her şekilde hasta memnuniyetinin kabul edilmediği, kendi görüş ve yöntemlerinden başka hiçbir şey kabul etmeyen bu hekimle başka bir diyalog ortamına girmek maalesef benim açımdan mümkün değil. Dişlerim takıldığından bu zaman kadar sürekli sorun yaşadığım hayat kalitemi azaltan, yemek yerken ve yemek sonrası büyük sorun yaşadığım hala alışamadığım bu dişlerden bir an önce kurtulmak istiyorum. Kanuni haklarım saklı olmak kaydıyla günümüz şartlarında her gün değişen fiyat aralıkları yüzünden mağduriyetimin giderilmesi ve paramın günümüz tedai ücretleri üzerinden iadesini talep ediyorum.

Murat sonuçtan hiç memnun değil

Emsey Hospital Uyku Apnesi Testi

12 Kasım 2023 19:28

Emsey Hospital Fizik Tedavi Seans Bölümü

21 Aralık 2023 14:25
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Emsey Hospital Hastane Randevusunda Bekletilen Bir Müşteri

08 Nisan 2024 17:34

12 Eylül 2023 12:01
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Amerikan Hastanesi (İstanbul) Kötü Diş Röntgeni Bedelini İade Etmiyor!

24 Haziran 2024 15:37