Joseph sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Tam Bir Pişmanlıktır.

12 Mart 2024 18:57

Merhabalar, 1515044 numaralı Eminevim müşterisiyim. İki yıl önce çekilişsiz araç kategorisine katıldım. Lakin geldiğimiz konumda araç değil ancak motor alabiliyorum bunun için Eminevim'i suçlamıyorum. Ancak Eminevim siz alacağınız aracı bulduğunuzda parayı siz noterden işlemi sağladıktan sonra direkt olarak satıcının hesabına aktaracağını söylüyor ve hiçbir satıcı parayı almadan noterde satış işlemine yaklaşmayı kabul etmiyorlar. Bir tanıdığın aracını üzerime alayım deseniz bunu anlarız diyorlar ve buna da izin vermiyorlar. O halde ben üyeliğimi iptal etmek istiyorum dediğiniz takdirde ise 6 ay sonra ödemeye başlanacaktır diyorlar. İlk başta söylenilenler ile alakası bile olmuyor. 25 aydır ödeme yapıyoruz bir kere bile senet verilmedi. Yani işin aslı ne araç alabiliyorsunuz ne parayı alabiliyorsunuz. Başlarda çok güler yüzlü olup sürekli ararken kayıt olduktan sonra hiçbir aramanızı açmıyorlar, hiçbir sorununuza çözüm bulmuyorlar. Tam anlamıyla bir pişmanlık hiç kimseye önermiyorum.

21 Mart 2024 14:55

Selamlar, 1515044 Eminotomotiv müşterisiyim. Eminotomotiv'den 2021 12. Ayda kayıt olduk ve çekilişsiz olan parametreye girmiştik. Girdiğimiz zamanlarda imzaladığımız sözleşmeye göre ödenecek tutarın müşteriye yani bizlere ödeneceği yazıyor ve şubede de bizlere öyle söylendi. Ancak şimdilerde satın alınacak olan aracın, araç sahibine paranın yatırılacağı söyleniyor. Şubemiz ve müşteri temsilcimizi defalarca aramamıza rağmen ulaşamıyoruz. Sözleşme imzalandıktan sonra kimse ilgilenmiyor. Ayrıca diyelim ki satıcıya ödenmesini kabul ettiniz bu sefer de bu koşulları kabul eden satıcı bulamıyorsunuz. Kimse noterde imzayı attıktan sonra parayı almayı kabul etmiyor. İptal edip çıkmak istediğinizde ise 6 ay sonra ödeme yapılacağı bildiriliyor. Daha önce de şikayet yazdım sorununuza çözüm getireceğiz dediler ve getirmediler. İletişime bile geçmediler. Sözleşmede yazan maddelere uyulup paranın hesabıma yatırılmasını talep ediyorum.

18 Mart 2024 11:04 (Şikayetten 5 gün sonra)

Joseph Ö. iyi günler, başvurunuz Eminotomotiv Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla.

11 Ekim 2023 21:56

Eminevim'de İşlem Sonrası İletişimsizlik Ve Mağduriyet Yaşadım