Merve sonuçtan çok memnun

Eminevim Şirinevler Şubesinde Ödediğim Paranın İadesini Talep Ediyorum

15 Temmuz 2023 13:22
Merve'nin Teşekkür Mesajı
“Bulut beye teşekkür ederim”

Eminevim Şirinevler şubesinde s. Beyle haziran 10unda on kayıt oluşturduk. Organizasyon ücretinin hepsini ödemedim. Cayma sürecinin ücretin tamamını ödedikten sonra başlayacağını biliyordum. Sözleşmeyi imzaladıktan 15 gün içerisinde vazgeçtim ama o hafta tatilde olduğum için şubeye gidebilecek şartlarım yoktu dilekçe vermek için. Nasıl olsa paranın tamamını ödemeden cayma hakkımın olduğu bildiğim için İstanbul'a dönünce hemen şubeye gittim fakat Eminevim on ödeme yaptığım 5 bin TL'mi geri ödemiyor. Hiçbir hizmet almadan bu paraya neye göre el koyuyorsunuz. Ve sadece ön kayıt açmışız. Lütfen bu paranın iadesi için tarafıma geri ödenmesini talep ediyorum.

profile profile profile
20 Temmuz 2023 10:40 (Şikayetten 4 gün sonra)
23 Eylül 2023 15:11
Eminevim Şirinevler Şubesinde Ödediğim Paranın İadesini Talep Ediyorum

15 eylülde tarafıma ücret iadesi olacaktı 18inde Eminevim srinevler şubesini aradım sistemde ödendi gözüküyor dediler. Banka şubenizle görüşün dediler. Banka şubeye gittim. Hiçbir şekilde para girişi olmadığını öğrendiğimde tekrar Eminevim Şirinevler şubesini aradım yatırmıyoruz dediler. 1 gün önce ödendi diye gözüküp 1 gün sonra ne değişti de ödemiyoruz diyorsunuz ve elimde yazılı isptlar var ödeneceğine dair. 3 ay bekledim. Lütfen konuyu çözer misiniz

09 Ekim 2023 12:35

Bugün itibari ile Eminevim paramı iade etti. Bulut Beye çok teşekkür ediyorum çok ilgiliydi, süreçte çok yardımcı oldu

09 Ekim 2023 14:00

Bulut beye teşekkür ederim

Sultan

Sizin yine 5 bin benin237 bin tl gitti

Muhammet

Bir birimizi desteklemezsek kimse kazanamaz

Sertaç sonuçtan çok memnun

Sertaç