Emin Termal Ve İlgili Şirketlerin Sözleşme İhlali Ve Mağduriyet

Muhyettin
19 Eylül 2024 11:29

Emin Termal'in şirketi olan Sasu Yönetim Gayrimenkul Turizm Havacılık Gıda Pazarlama Tic. Ltd. Şti (v. N 7520935662) olan firmadan defalarca arandım. Başka bir firmadan almış olduğum tatil devre mülk için satıp satmadığını sordular. Ben de satacağımı söyledim. O zaman İstanbul'a geliniz, pazarlık yapıp Araplara satacağız diye telefonda ikna ettiler beni. Ben de İstanbul Esentepe Mah. Büyükdere Cad.deki adreslerine gittim. Bana orada dediler ki hissedarların çok, biz Emin Termal'den bir hisse daha alıp seninkiyle birlikte 30 iş günü içerisinde satılacak diye sözleşme imzaladık. Emin Termal'den bana geçecek olan hissenin bedeli olan 125.450 TL ödedim. Satış sözleşmesindeki sürenin bitmesine 1 hafta kala, orada muhatap olduğum soy ismini bilmediğim adı d*** olan bayan işten ayrıldı. Meğerse formaliteden ayrıldı. Süre az kaldı diye Emin Termal'in diğer şirketine gitti. Neyse, ben Sasu'yla irtibata geçtim. Onlar 1 hafta içerisinde satışı tamamlayacağını söylediler. Ama bir hafta sonra tadilat adı altında yalan uydurarak Sasu Gayrimenkulü geçici olarak kapattılar. Neden geçici olduğunu söylüyorum çünkü bir hafta sonra d*** ile iletişime geçtim. O da Emin Termal'in diğer şirketi olan True Time Organizasyon Reklam Gayrimenkul Pazarlama Ticaret Ltd. Şti'de çalışmaya başlamış. Oraya gittiğimde ne göreyim, Sasu'daki bütün çalışanlar orada çalışıyorlardı. Ben mağdur oldum. Tabii ki de Çağlayan'a gittim, haklarında şikayetçi oldum. Emin Termal ile iletişime geçtim, onlara durumu izah ettim. Onlar da beni Esenler Teksilkent Koza Plaza Maya Yönetim'e, Emin Termal'in diğer şirketine yönlendirdiler. Güya onlarda Sasu'daki yetkili kişilere ulaşıp bana bilgi vereceklerdi. Üstünden 10 gün geçti, ne arayan var ne de soran. Arıyorum, cevap vermiyorlar. Sasu bana Emin Termal'den hisseli tapu çıkarttılar ya, güya satacakları o tapunun üstünde 8 milyon tl haciz ve şerh var.

profile profile profile

Burcu
Burcu

Haksız kazanç hukuk yoluna gidin. Asla inanmayı n.

Yetişken
Yetişken

Sasu yönetim beni arayarak termal city yerimi satacaklarını söylediler gittim sasu yönetim müdürü Ogün toprak ve burcu bana emin termal den yer sattılar 84500 TL alıp bir ay içinde iki yeri de satacaklardı yeri kiraladılar kira bedeli bana ödenmedi geçen hafta avukat aradı benden yıldat istedi sasu yönetimi kapatmışlar yeni bir şirket açmışlar benden yine para istediler kabul etmeyince yıldat borcunu haber vermeden avukata vermişler emin termal aradım ilk önce bana sasu yönetim diye bir şirketi bilmiyorum dediler sözleşmeyi gönderince bizim acentemiz dediler şimdi telefonu açmıyorlar

Dean
Dean

Hocam aynı durumdan ben de muhtarı bir geçen hafta görüşmeye gittim. Randevu oluşturmadan gittiğim için karşılayan arkadaş azarlar gibi konuştu benimle çocuk yaşta olduğu için pek kâle almadım. Sonrasında kendince bir şeyler anlattı 2018'den bu yana devremülk mağdur olduğumu anlattım onlar da kendilerince 2018'den bugüne kadar ki toplam borçları çıkartıp önüme sundular aşağı yukarı 168.000 TL civarıydı. Bu parayı ödedikten sonra 2018'de devremülk tarafından bana satılan 2+1 kırmızı dönemin değerinin 1,5 milyon tl olduğunu söyledi ve bahsetmiş olduğum bu 168.000 TL'lik ödemeyi yaptıktan sonra en geç 15 Ocak'ta bir buçuk milyon tl'yi benim hesabıma atacaklarını ilettiler. Ama dediğim gibi pek samimi gelmediği için evraklarımı alıp ofisten ayrıldım

Hami
Hami

Dayıcım aynı durumdan ben de muzdarip olduğumu belirtmek isterim iletişim numaranı atarsan sevinirim sizinle görüşmek istiyorum

Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Satış Taktikleriyle Mağduriyet

08 Ekim 2024 13:51