Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

Aldatıcı Satış Taktikleriyle Mağduriyet

08 Ekim 2024 13:51

Emin Termalde bulunan yerimi satmak istedim. Firmanın şirketi olan Sasu Yönetim Gayrimenkul Turizm Havacılık Gıda Pazarlama Tic. Ltd. Şti (v. N 7520935662) olan firmasından arandım. Devremülkümü Araplara satacağız diye telefonda ikna ettiler. Ben de İstanbul Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No:121 Ercan İşhanı Kat:5'teki adreslerine gittim. T***** bey, A*** bey ve K**** hanımla görüşerek Bana senin daireni tam daireye çevirip 30 iş günü içerisinde satışa çıkaracağız diyerek ikna ettiler ve bunun üzerine sözleşme imzaladık. Elimdeki dairenin satış bedeli olarak 125.450 TL istediler ama ben 60.000 TL ödedim üstünü kendileri tamamlayacaklarını belirttiler. Alım yapıldı. Ben elimdekinden kurtulmaya çalışırken şu an 2 tane daire görünüyor elimde. İstesem kendim zaten alırdım. Borç harç bulduğum tutar yüzünden mağdur oldum. İyi ki onlara uyup belirttikleri tutarda kredi çekmemişim. Bana sarış yapacağız deyip zorla yer satmış oldular. Aylar geçti. Sürekli bir şekilde oyalandım. Artık neredeyse hiçbir telefona ulaşılamaz hale geldi. En son M***** bey dönüş yaptı. Çok arayarak onları rahatsız ettiğimi ve tapu iadesi yapacaklarını belirttiler ama yine ses yok. Acil çözüm beliyorum tüm yazışmalar elimde mevcut. Çözüm bulunmazsa yasal yollarla hakkımı arayacağım

13 Şubat 2025 11:57

Formaliteden bir ödeme protokolü hazırlayıp ödeme tarihleri belirtmişler ama ona bile uymadılar. Şimdi telefonlara bakmıyorlar. Şirket ünvan ve vergi numarasını bilen varsa dönüş sağlarsa çok sevinirim. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım artık uğraşmayacağım

Yorumlar (11)

İbrahim

Merhaba banada aynısını yaptılar 23,450 liramı aldılar sonrasında bir kaç kes daha ne durumda olduğunu sordum her seferinde ilave yer satmaya çalıştılar ama yemedim daha sonra mahkemeye verdim kazandım davayı ama muhatap olmadığı için paramı alamıyorum tapu masraflarını karşılayıp mahkeme kararı ile devir ettim inanın elinizden çıkarmanız imkansız tapuda gördüm bizzat yüzlerce insan var alacaklı hacizli ben parasında değilim artık tapu üzerimden düştü ya Allah'a şükürler olsun ne halleri varsa görsünler

İbrahim

Tapu harcını belediye ücretini ödedim tapudan randevu alıp gittim üzerimden attım

Levent

Merhaba. Tapuyu üzerinizden düşürmek için nasıl bir yol izlediniz? Kısaca bahsedebilir misiniz?

Tuğçe

Ben elimde olan 1 dairemden memnunum gidip kullandım kaldım sorun yok. Sorun 2. Daireyi bana oyunla satmış olmaları. Görüşmeye çağırıldım ancak gidemedim gittiğimde de artık aynı durumla karşılaşacağım endişesi var açıkçası güven duygusunu yerle bir ettiler maalesef bakalım. Vallahi devremülk işine aslında hiç girmemek lazım ama umut dünyası işte yüksek meblağlarda tatil yapamayanlar, maddi açıdan imkanı olmayanlar için makul seviyelerde bir fırsat tabii fırsat kimin için fırsat orası da tartışılır.

Yetişken

Sasu yönetim iflas gösterip şirketi kapatmışlar sasu yönetimin müdürü Ogün toprak yeni yer açmış yeni yerlerinde faaliyet gösteriyorlar

Tuğçe

Sasu satış yetkilileri Turgay ve Akın bey ile görüştüm fakat Benim sasu yönetim ile pek bir işim yok. Onları Allah'a havale ettim. Neticede doğa termalin direkt tekstilkentteki ofisinde görüşme yaptım herhangi bir emlak ofisinde değil. Konuya hakim olan mazlum bey ile görüşme sağlıyorum. İade yapacaklarını belirttiler bekliyorum ocak ayında da olmaz ise zaten Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım

Ahmet
Ahmet
Benzer Şikayeti Var

Bu islerle uğraşan avukatlar var ben verdim sonuç bekliyorum bilirkişi tayin ettiler son davası olacak galiba birleşirseniz daha iyi olur avukatlar da bunu yapıyor davaları birleştiriyorlar

Levent

Merhaba. Hangi Avukatla görüştünüz? İsim ya da irtibat numarası yazabilir misiniz? Teşekkürler

Merve
Merve

Merhaba, bizde avukata başvuracağız hangi büro ile anlaşabiliriz

Ömer
Ömer
Benzer Şikayeti Var

Benimle iletişime geçer misiniz

Birlikte bir dava açıp böyle şebeke çökertilmelidir medyaya taşınmalı mağdur insanlar ortaya çıkmalı daba fazla insanın canı yanmamalı ceza evine boylanmalıdır. Bizim de başımıza geldi aynısı

Emin Termal Ve İlgili Şirketlerin Sözleşme İhlali Ve Mağduriyet

Muhyettin