Rehin Kaldırma Ücreti Ve Ek Masraflar

Rehin Kaldırma Ücreti Ve Ek Masraflar
29 Kasım 2024 16:50

1789935 numaralı araç finansmanı üyeliğimize ait tüm ödemelerimizi ilgili aylarda (sözleşme imzalama aşamasında bize söylendiği şekilde aynı ay sonuna kadar) eksiksiz olarak ödedik ve bugün (29.11.2024) itibariyle tüm borcumuzu kapattık. Araç üzerindeki rehinin kaldırılmasını talep ettiğimizde, rehin kaldırma ücreti adı altında vergi dairesine ödeneceği belirtilerek 234 TL talep edildi.
Teslimat bedelinden rehin masrafı adı altında 119,40 TL kesinti yapılmıştı zaten. Kaldı ki, önceki aracımız için bankadan kullandığımız araç kredisini kapattığımızda rehin kaldırma işlemini bankada bilgisayar üzerinden birkaç saniyede yaptılar ve hiçbir ücret talep etmediler. Fakat, Eminevim ne kadar para koparsam kardır mantığıyla hareket etmeye devam ediyor.
Sonuç olarak, teslimat günü daha önce hiç belirtilmeyen ifadeler içeren bir mahkeme kararı talep edilerek teslimatın 1 ay ötelenmesi, buna itiraz ettiğimizde şubeye acil durum butonu ile polis çağırarak bizi yanlış anlamaları, bizim yaptırdığımız kasko/trafik sigortası bedelinin 2,5 katına varan bedeller ile hiçbir onay almadan bilgimiz haricinde kasko/trafik sigortası yaptırılarak tarafımıza borç olarak yansıtılması, yanlış yaptıkları trafik sigortasını iptal ettirmemek için bin türlü bahane üretilmesi vb. olaylar/yaklaşımlar içeren pişmanlıklarla dolu Eminevim sürecimizin sonunda yine önümüze bir olay çıkardılar.
Eminevim pişmanlıktır. Biz pişman olduk, siz aynı pişmanlıkları yaşamayın!

16 Aralık 2024 11:45 (Şikayetten 16 gün sonra)

Ahmet T. bey iyi günler, başvurunuz Emin Sigorta Müşteri Memnuniyet Merkezine ulaşmıştır, en kısa süre içerisinde size dönüş sağlanacaktır. Müşteri Memnuniyet Merkezimize İnternet Şubeniz vasıtası ile de ulaşım sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla.

Eminevim'den Rehin Skandalı: Faizsiz Araç Hayali Kabusa Döndü

20 Aralık 2024 12:00
Eminevim'den Rehin Skandalı: Faizsiz Araç Hayali Kabusa Döndü
Baris sonuçtan hiç memnun değil

Onayım Olmadan Yapılan Kasko Yenilemesi Ve İptal Sürecindeki İlgisizlik

16 Temmuz 2025 16:38

22 Ekim 2024 09:30
Eminevim'de Rehin Kaldırma Sorunu Ve Mağduriyet

06 Ocak 2025 10:33
Eminotomotiv Rehin Kaldırma Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Eminotomotiv Rehin Kaldırma Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Eminevim Kasko Seçiminde Mağduriyet Yaşadım, Hasar Sonrası Destek Alamadım

24 Ekim 2025 19:15