Elenberg Ankastre Elenberg Adlı Markanın Ankastre Seti Komple Hepsi Bozuk Mağdurum

Onur
13 Şubat 2024 19:372.276

Yaklaşık bir hafta önce Elenberg markalı bir ankastre set satın aldım ancak keşke almasaydım. İlk kullanımda fırının orta düğmesi arızalandı ve servis, bu sorunun yaygın olduğunu belirtti. Bu sorunu çözebileceğini söyledi ancak aynı sorun tekrar yaşanırsa servis ücreti talep edeceklerini ifade etti. Servis ücreti ödememem için ise 1200 TL karşılığında bir fan takılmasını önerdiler. Benim anlamadığım, eğer bu sorun yaygınsa ve ilk kullanımda ortaya çıkacaksa neden fabrika bu fanı zaten takmamış?

Davlumbaz konusunda da durum beklenenin aksine. Gerçekten birinci kademe ile üçüncü kademe arasında hiçbir fark yok, neredeyse hiç hava çekmiyor. Ekonomi sınıfı davlumbaz olarak tanıtılıp sorun normalmiş gibi gösterilmeye çalışılıyor.

Ocakta ise sağ üst gözde sorun yaşıyorum. Bir dakikadan fazla uğraşarak alevi ancak sabit tutabiliyorum ve bu konuda teknik servis, sorunu çözmüş gibi bir dakikalık uğraş sonucunda alevin yanacağını iddia ediyor. Ancak benim sorunum, hiç yanmaması değil, geç yanması. Ve ocağın alev çıkaran kısmı eğri bir şekilde duruyor. Bu kadar sorun yaşamadım, üç ürün aldım, hepsi Elenberg markalı ve hepsi arızalı. Üstelik bir de bana fan takma ücreti çıkarılıyor. Neden yaygın bir sorunlu ürünü düzeltmek için ekstra para ödeyeyim ki? Neden bunu Elenberg karşılamıyor?

Yeni taşındığım evimde bu sorunları yaşamak gerçekten can sıkıcı. Lütfen ya sorunumu çözün ya da ürünleri iade alın. Çok mağdurum, paramla memnuniyetsiz kaldım.

Recep
Recep
4 Ekim 2024 17:53

Elenberg ankastre fırın aldım. Servis geldi montaj yaptı ancak fırının aspiratörü olması gerekirmiş, aspiratör için ayrıca 1500 TL para istiyor servis. Bu haliyle fırını kullanırsak mutfak tezgahında kabarma yaparmış. Neden eksik üretim yapıyorlar anlaşılır gibi değil.

Deniz
Deniz
Benzer Şikayeti Var
15 Mart 2024 16:53

Aynı sorunlar bende de var. Garantisi yok. İstediği her müdahale için ödeme talep ediyor

Ümran
17 Nisan 2025 21:2530.037

Alpina markası olan ankastre setini aldık. Garantisi devam etmesine rağmen sürekli sorun yaşıyorum. İlk sorunu fırının ı...

Alpina Ankastre Setinde Güvenlik Sorunları Ve Yetersiz Servis Hizmeti

Termikel Garantiye Girmezmiş. Kalitesiz Firmaların Başvurduğu Bahane.

Hilmi
17 Haziran 2023 20:289.859

10/2022 tarihinde ankastre 3 lü set aldım ve dertlerim başladı. 1-davlumbazın mıknatısı tutmuyor kapak düşüyor dediler f...

1 Destek
ELB-614 XXL Logo