01 Aralık 2024 14:45

1 buçuk sene önce Electrolux Perfectcare 600 çamaşır makinesi aldık, almaz olsaydık. Makineyi satarken hem kendi garantisi olmasına hem de sigorta yaptırmamıza rağmen makinede "körük lastiği yırtılması/yerinden çıkması" arızası olunca sigorta yetkili servise yönlendirdi, yetkili servis de kullanıcı hatası diye 4000 TL talep etti. Maalesef bu firma ürününe ve hatasına sahip çıkıp telafi etmek yerine kullanıcı hatası deyip geçiyor, şikayet yorumlarının çoğunda aynı arıza olmasına rağmen hatasını kabul etmeyip alıcılarını mağdur ediyor.

02 Aralık 2024 09:00 (Şikayetten 18 saat sonra)
02 Aralık 2024 22:46

Hiçbir şekilde yardımcı olunmuyor, aldığım güne lanet olsun müşteri hatası demekten başka bir şey yapmıyorlar. Paran ile yapmak istesem 2 ay beklemek zorunda kalıyorum. Kesinlikle bu markayı elektralux ü hiçbir şekilde tavsiye etmiyorum.

02 Aralık 2024 22:48

Tüketici Hakları mahkemesi ne şikayet edeceğim, sorun çözülecek gibi değil

Fatih
Fatih

Belli bir kalıp içinde yanıt veren hiçbir firmaya ben güvenmiyorum. Hiç kimseninde güvendiğiniz zannetmiyorum. O zaman marka yöneticileri bir sürü sosyal mecra danışmanı bunu niye hala devam ettiriyorlar. Verdikleri yanıtta şunu anlıyorum " Siz bizim için değerli değilsiniz! Hepiniz aynısınız ürünü alana kadar bizim gülen yüzümüz. Sonra mı? Zaten yüzümüzü göremezsiniz." Yazık bu markayı almayı nasılda arzulamıştım. Koskoca marka, bir körük çok bir şey olmamalı. Say ki kullanıcı hatası körüğü değiştirip "bakın şu şekilde kullandığınız için bu hata olmuş, şöyle kullanmaya özen gösterin" dese, alsana müşteri memnuniyeti. Ama yok illa süründürecek.

Sabri sonuçtan hiç memnun değil

25 Ocak 2024 10:49
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 22:25
Salih sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2024 16:44

Electrolux Kategorileri