Aysen sonuçtan hiç memnun değil

Elari Akıllı Çocuk Saati

Elari Akıllı Çocuk Saati
02 Eylül 2024 19:03

Hepsiburada üzerinden aldığım elari akıllı saati son bir yıldır büyük oğlum kullanmıyordu, bu sene küçük oğlum okula başlayacağı için yeni hat alıp kullanmak istedim ama IMEI numarasının kapandığını öğrendim. Faturası fişi olan ürünün nasıl IMEI numarası kapanıyor bu da ayrı bir sıkıntı. Sanal iletişimle WhatsApp ve kendi sitelerinden iletişime geçip durumu anlattım. Bana SMS ile dönüleceği söylendi, geçen çarşambadan beri bekliyorum, hiçbir soruma yanıt verilmedi. Okullar açılacak daha ben saati servise yollayamadım ilgisizliklerinden.

20 Eylül 2024 14:46

Burada Şikayetim yayınlandıktan sonra benimle kargo için adres paylaştılar, ücret dahilinde gönderirsem ürüne bakılacağı yazıldı. Denilen adrese yolladım, saatin bozuk olmadığını IMEI numarasının kapandığını defalarca yazdım, bu işlem için ne kadar ücret isteniyor onu da çok kez sordum. Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı. Birkaç gün önce eşim aranarak saatin anakartının bozuk olduğu söylendi, bunun üzerine firmayla tekrar iletişime geçerek saatin bozuk değil IMEI numarasının kapandığını yeniden belirttik ve hayretle bu sefer anlayıp bize dediler ki, bunu biz yapamıyoruz iletişim daire başkanlığıyla iletişime geçin. Yani yaklaşık 20 gündür saatim bende değil okullar açıldı kaç gün oldu. Bu süreçte beni ve çocuğumu mağdur ettiler. Madem IMEI numarasını başka yerle çözeceksem en başında neden saatimi istediler, firmaya hiçbir şekilde güvenmiyorum saatimi bozdular mı çalışıyor mu bir bilgim yok. Bütün bunların üstüne bugün beni tekrar arayarak saatimde ana kart hatası olduğunu ve 1500 lira ücreti olduğunu söylediler. Kendi içinde çelişen bir firma beni arayıp başka bilgi veriyorlar eşimi arayıp başka bir şey söylüyorlar. Çalışan saatimin bozulduğunda inanıyorum şu an. Belkide içinden anakartı aldılar. Hiçbir şekilde güvenmiyorum. Kesinlikle hiç kimseye önermiyorum sanal iletişimi gerçekten sanallar. Çok pişmanım keşke arkadaşlarım gibi daha ucuz saatlerden alıp kullansaydım benim yaşadığım sorunları yaşamadılar. En başından beri sorunlu bir alışveriş oldu.

Ecem sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2024 18:29
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Tunahan
12 Kasım 2023 21:30
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
22 Ağustos 2023 16:33
Xiaomi Marka Mi Smart Band 5

TCL Telefon Akıllı Saatimde IMEI Sorunu Yaşıyorum!

03 Eylül 2025 19:17
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Elari Sanal İletişim Firmasının Değişik Garanti Kuralları

Mesut