14 Mayıs 2024 20:073.779

Ankara EGO ücretlendirme konusunda bir yanlışlık oldu. İş yerinden dönüşte 216 numaralı hatta bugün saat 17.35'te bindim, ardından Macunköy metrosuna geçtim. Oradan ve Sıhhiye'den bindiğimde bastığım aktarmaların aktarma olarak kabul edilmesi gerekiyordu. Ancak her üçünde de 15 TL tam biniş ücreti kesildi. EGO uygulamasında baktığımda ne sabah işe giderken bastığım, ne de akşam iş çıkışı bastığım gözüküyor. Sanki metroya bindiğim saat 17.07 gibi ilk biniş olarak gözüküyor. Bugünkü binişlerimin kontrol edilerek EGO kartıma ücretlerin iadesini talep ediyorum. EGO kart numaram 5028********94 4090, kartın arka yüzünde yer alan son dört rakam ise 8096'dır.

Funda
15 Mayıs 2024 18:28

14.05.2024 aksam saatlerine bakarsanız oradan görebilirsiniz benim ilk binişim 216 ikinci metro uçuncu 382 öncelikle ilk biniş yazanın saati yanlış sonrasında ise biniş sırası uymuyor ve oradaki sıra doğru bile olsa yine de aktarma düşmedi ikinciye en azından benim normalde üçüncüde aktarma olmalıydı saat yanlışlığı yüzünden 3 kere 15 çekti kartımdan

16 Mayıs 2024 22:35

Benim kartımın neden aktarma yapmadığını dikkatli bir yolcu sayesinde anladım. Metroda kart bastığım cihazın saati yanlismis. Gece saati yazılıymış. Cihazın saatini kontrol edip sonra kart basmak gerekiyor.

15 Mayıs 2024 08:55

Aynı problem bende de 2 gündür oluyor. Sorununuz çözüldü mü acaba?

Ankara Metro Kartı

4 Ağustos 2024 00:595.792

Ankara EGO kartıma Yüksel Caddesi girişi tarafındaki bankodan 23.45'te para yükledim. 200 TL yükleme işlemi yaptım, yükl...

Tümünü Gör
Etimesgut OSTİM Dolmuşlarının Hali!

Etimesgut OSTİMDolmuşlarının Hali!

Semih
EGO Genel Müdürlüğü 521 Numaralı Hat Şikayeti!

EGO GenelMüdürlüğü 521 Numaralı Hat Şikayeti!

Ertan
Ego Genel Müdürlüğü Metro Çalışmasına Bağlı Yaşanan Sıkıntı!

Ego GenelMüdürlüğü Metro Çalışmasına Bağlı Yaşanan Sıkıntı!

Baykal
Ego 530 Hattına Lütfen Otobüs Ekleyip Saatlerini Düşürün