Zerin sonuçtan hiç memnun değil

Özel Egepol Hastanesi Sezaryen Doğum Fiyaskosu

05 Eylül 2024 16:42

Özel Egepol Hastanesi sezaryen doğum. Doktorum bu hastane ile çalıştığı için doğumum burada gerçekleşti. Baştan sona fiyaskoydu. Tüm hizmetleri. Paramızla rezil olduk, desek yeridir. Öncelikle hastaneye girişte sürekli 'Okudum, anladım, kabul ediyorum.' diye 30 tane kağıt imzalatıldı. Daha sonra odaya geçtik ve odanın tuvaleti inanılmaz kötü kokuyordu. Zaten stresli bir gün doğum, bir de saçma sapan oda konusu ile uğraştırdılar. En sonunda başka odaya geçtik. Yenidoğan bakımları çok kötü, sorumlu kat hemşiresi sürekli sorun çıkardı ve hiçbir işe yaramıyor. Son derece ağır bir parfümle yenidoğan odalarında geziniyor. Çeşme suyu ile mama veriliyor ve bununla dalga geçiyor. Sorumlu kat hemşiresi, en fiyasko durum ise bebek yeni doğduğunda kesinlikle size örtü, çarşaf ya da bebeği koyabileceğiniz bir şey verilmemesi. Bebeği getirip bomboş kuvöze koyuyorlar. 10 kere örtü istedik ve getirilmedi! Su sebili yok, kahve yok, çay yok. Yemekleri aşırı kötü. Mesela bir öğünde etsiz patlıcan ve azıcık pilav veriyorlar. Kişi başı refakatçi ücreti 750 TL alıyorlar ama 1 refakatçi için kanepe var, diğeri sandalyede oturmak zorunda. Bu hastanede doğum yaptığıma pişmanım, kesinlikle tavsiye edemem. Para ile rezil olmak deyimi bu hastaneye yakışıyor.

profile profile

Medipol Sağlık Grubu Çamlıca Hastanesi Doğum Deneyimi