Tuncay sonuçtan hiç memnun değil

Ege Vitrifiye Klozet Takımı İle İlgili

11 Ağustos 2023 13:54

Herkese merhaba diyerek söze başlamak istiyorum.
Benim şikayetim 1 8 ay önce almış olduğum Ege Seramik klozet takımı ile ilgilidir. Ürünü aldığımdan beri satıcı firma beşel tic. (Başiskele / Kocaeli) ve Ege Seramik yetkilileri ile yapmış olduğum görüşmeler maalesef olumsuz sonuçlanmıştır.
Bana satılan 3 adet klozetin kapak ve rezervuar takımının montajından sonra, rezervuarın bozulması ile Ege Seramik yetkili servis personeli arıza tespiti için geldiğinde bana ürünün Ege Seramik olmadığını piyasa malı olduğunu söyledi.
Ege Seramik ürünü olmadığını piyasa malı olduğunu öğrendikten sonra ilgili firma beşel tic. Ve Ege Seramik Kalite Güvence Sorumlusu ile iletişime geçtim. Uzun süren mücadeleme rağmen bana satılan piyasa malı ürünlerin yerine Ege Seramik orijinal ürünler verilmemiştir.
Firma şunu söylüyor; "Bozulan iç rezervuar takımını getirin garantiden değiştirelim. Yani yine piyasa malı ile değiştirecekler"
Ege Seramik yetkilileri ise; "Ürünler firmamıza ait olmadığı tespit edilmiştir. Firmamıza ait olmayan ürünler için maalesef herhangi bir işlem başlatılamamaktadır"
Üstelik fatura bilgilerimi Ege Seramik yetkilisi ile paylaştım ve ürünün tarafıma takım olarak satıldığını gördüler.
Son olarak şunu iletmek istiyorum. Özellikle Ege Seramik alırken ürün ile ilgili özellikleri, satıcının güvenilirliğini, teknik servis desteğini iyice araştırın. Bu firmalar kendilerini büyük ve kaliteli firma olarak görüyor ama tüketicinin aldatıldığı ve kandırıldığı bir durumda maalesef çözüm bulmuyorlar.
Mutlu huzurlu bir yaşam diliyorum.

11 Ağustos 2023 17:25 (Şikayetten 3 saat sonra)
12 Ağustos 2023 19:05

Sayın yetkili Satın aldığım ürünün kapak ve rezervuar takımının firmanıza ait olmadığını tekrar edip duruyorsunuz ben zaten bu durumu öğrendikten sonra şikayetimi dile getirmeye başladım. Neden sizin ürününüzü satan firmaya takım olarak satılan bir ürünün 2 parçasını piyasa malı sattığı için yaptırım uygulamıyorsunuz. Neden takım olarak aldığım ürünlerin orijinalleri tarafıma verilmiyor. Müşteri memnuniyeti anlayışınız bu mudur? Ben zaten sizden değişim istemiyorum çünkü piyasa malı olan ürünler bozuldukça ben yine piyasa malı ürün alarak değişimi yaptırıyorum. Yakın zamanda diğerleri de bozulunca değiştireceğim. Bana orijinal Ege Seramik ürünlerin verilmesini bekliyordum. Tekrar ediyorum kandırıldığım ve aldatıldığım için bunca zaman haklı olduğumu anlatmaya çalışıyorum. Benim başıma gelen bu olayın diğer tüketicilere de yapılmaması için caba sarf ediyorum. İyi çalışmalar diliyorum.

14 Ağustos 2023 09:01
16 Ağustos 2023 21:24

Sayın yetkili "Bayilerimiz firmamızdan ürünleri set olarak alabildikleri gibi klozet + rezervuar olarak da satın alabilmektedirler" diyorsunuz ama size gönderdiğim fatura bilgisinde satılan ürünün takım halinde satıldığı yazıyor. Bayilerinizin ürünü sizden nasıl aldığı beni ilgilendirmiyor. Ürünü bana ne şartlarda sattığını fatura bilgimi size göndererek zaten ispatladım. Hala ürünler ayrı ayrı satılabilir diyerek bana satılan ürünün takım halinde bir bütün olarak satıldığı gerçeğini neden atlıyorsunuz. Aynı cevapları vermeye devam ederek nereye varacaksınız merak ediyorum.

17 Ağustos 2023 08:12
17 Ağustos 2023 12:19

Sayın yetkili Bu şekilde bir cevap ve bu şekilde bir savunma şeklini Ege Seramik kendine yakıştırıyor ise benim için sorun yok. Herkes kendine yakışanı yaparmış. Ben zaten ürünler bozuldukça yenisini alıp değiştiriyorum. Kesinlikle Ege Seramik değil bilginiz olsun.

20 Ağustos 2023 11:43

Merhaba değerli site üyeleri. Aylardır süren talep ve şikayetlerimi buradan dile getirmeye ve tüketicileri bilgilendirmeye çalıştım. Benim yaşadıklarım hepinize bir örnek olsun ve yapacağınız her alışverişte dikkatli davranmanızı öneriyorum. Çünkü bana göre ticareti maalesef dürüst yapmıyor bazı firmalar. Yapmadıkları gibi satılan ürünün arkasında da durmuyorlar. Bana cevap veren veya muhatap olduğum insanlar eski ticari zihniyeti bilmediği gibi tamamen para odaklı ticaret yapıyorlar anladığım kadarıyla. En kötüsü de emek verip alınteri ile kazandığımız ücretlerimizi kolay bir şekilde yok ediyorlar. Bu zihniyeti doğru bulmadığımı ifade ettikten sonra hakkımı helal etmediğimi söylüyorum. İyi niyetli insanlara güzel günler diliyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ege Seramik Klozet Kapağı Arızası

12 Ağustos 2024 11:44
Ege Seramik Klozet Kapağı Arızası
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2024 01:42
Muhsin sonuçtan memnun

Muhsin
01 Temmuz 2025 15:43
"Umarım aynı sorunu tekrar yaşamayız. Hızlı çözüm için teşekkürler"
Seher sonuçtan hiç memnun değil

Seher
29 Ocak 2025 23:49
Kale Seramik Ürünleri Ve Müşteri Hizmetleri Hayal Kırıklığı
Nihan sonuçtan hiç memnun değil

Nihan
02 Ekim 2024 15:36